A grillezett kukorica mexikói változata, ami picit csípős, kicsit sajtos és nagyon majonézes.

Grillezett kukorica mexikói módra

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: 2

Grillezett kukorica mexikói módra

írta: Peitli Csilla

Hozzávalók:

  • 6 cső kukorica
  • 110 g majonéz
  • 80 g parmezán sajt
  • 1 db lime
  • ízlés szerint chili por

Elkészítés:

  1. A grillt melegítsük elő közepes/magas hőfokra.
  2. A kukoricákat tegyük fel a grillre és süssük összesen 10 percig. 2 percenként fordítsunk egyet rajtuk, hogy minden oldalukon szépen megsüljenek.
  3. Amikor megpirultak a kukoricát, kenjük le őket vékonyan a majonézzel.
  4. Szórjuk meg chili porral és a sajttal (használhatunk morzsolt feta sajtot is), majd locsoljuk meg egy gerezd lime levével.
  5. Még melegen kínáljuk őket!