Sertéshús egyben sütve

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: 4

Sertéshús egyben sütve

írta: Vezse Roland

Hozzávalók:

  • 1 db karaj
  • olívaolaj
  • grillfűszer
  • bors

Elkészítés:

  1. Távolítsuk el az ezüst hártyát a húsról.
  2. Fűszerezzük és olajozzuk a húst, majd legalább 4 órán át pihentessük a hűtőbe. (Akár egy éjszakán át is maradhat.)
  3. Melegítsük elő a grillt  közepes hőfokra.
  4. Grillezzük a húst mindkét oldalon kb. 2 x 2 percig kb. 140 °C-on, amíg a belső maghőmérséklet el nem éri az 59 °C-ot.
  5. A felvágás előtt hagyjuk kb. 5 percig pihenni.

forrás: Masterbuilt