Egyszerű, de annál ízletesebb recept, amiből rögtön lehet dupla adagot is készíteni.

A grillezett gombák ásza

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: 1

A grillezett gombák ásza

írta: Peitli Csilla

Hozzávalók:

  • 220 g csiperke
  • 120 g vaj
  • fél kk kapor
  • fél kk fokhagymasó

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a grillt közepes/magas hőfokra.
  2. A gombák tisztítsuk meg és húzzuk nyársra.
  3. A vajat olvasszuk meg, majd keverjük össze az aprított kaporral és a fokhagymasóval.
  4. Ezzel az ízesített vajjal kenjük le a gombákat, és rögtön mehetnek is a grillre.
  5. Grillezzük 10-15 percig (a gomba méretétől függően), minden forgatásnál kenjük le még egyszer a vajas keverékkel.