A kapor és a chili meglepő életet visz az édeskés ízvilágú kukoricába. Köretnek és uzsonnának is jó választás.
Chilis-kapros grill kukorica
írta: Peitli Csilla
Hozzávalók:
- 10 cső kukorica
- 1,5 kk chili por
- 60 g feta sajt
- 120 ml majonéz
- 120 ml tejföl
- 1 ek friss kapor
- 2 ek lime lé
- 3 g só
- 3 g bors
Elkészítés:
- Melegítsük elő a grillt közepes/magas hőfokra.
- A tejfölt keverjük össze a majonézzel, a lime lével, a sóval, a borssal és az apróra vágott kaporral.
- A kukoricát tegyük leolajozott rácsokra és süssük 10-12 percig, amíg minden oldalát megkapja a hőt. Időnként forgassunk rajta egyet, hogy egyenletesen sülhessen.
- A rácsokról levett kukoricát forgassuk bele a majonézes keverékre, majd szórjuk meg a morzsolt sajttal és a chili porral.