Egy trendi bemutatóterem, ahol a dizájn a spa és a wellness találkozik - Lovász Viktória tervei

Ötletekben bővelkedő, rendkívül inspiráló terek köszönnek vissza Lovász Viktória terveiben, melyet a SpaTrend bemutatótermének közelgő megújulására kiírt pályázatára adott be. A pályaműben az egyedülálló látványelemeken kívül különösen nagy hangsúlyt kaptak a megvalósíthatóság szempontjai is.


A tér nagyvonalúságát, szellősségét megőrizve, de az egyes termékkategóriákat elkülönítve, a vásárlók számára jól áttekinthetően bemutatva tervezte meg a SpaTrend jövendőbeli bemutatótermét Viktória, aki nem riadt vissza a különleges dekorációk, kiegészítők alkalmazásától sem. “Az ügyfél ne csupán elégedetten távozzon a SpaTrend-től, ne csak egy masszázsmedencével, kerti bútorral vagy grill készülékkel térjen haza, hanem élményekkel telve. Ezekre az élményekre szeretném felhívni a figyelmet a pályázatomban és ezért vittem el a fókuszt a hangulati elemek irányába” – mutatja be röviden a munkáját a tervező.

A rendelkezésre álló, hatalmas teret a közepére épített fal dominálja, de korántsem annyira, hogy szétszabdalja az enteriőrt. Könnyen körbejárható, sőt, szándékosan vezeti a vásárlót a bemutatni kívánt termékek felé, hogy aztán úgy érezze, felfedezett valami különlegeset. A zegzugosság érzetét a luxus masszázsmedencék és kerti bútorok rafinált elhelyezésével éri el Viktória. Ez segít abban, hogy a vásárlók számára gyorsan otthonossá válik a bemutatóterem, nem érzik úgy, hogy elvesznek egy végtelen csarnokban. “Ahány féle medence, annyiféleképpen alakítható a környezet” – vallja a tervező és ezt a valóságban is megmutatja. Mediterrán kő, mozaik, különleges burkolatok és kiegészítők váltakoznak a medencék és kerti bútorok körül. A barna, kék és zöld mindenütt visszatérő színek, harmonikus összképet eredményeznek.

A tervek összhangban állnak a SpaTrend azon törekvésével, hogy vásárolóit a luxus kategóriájú termékeinek méltó környezetet nyújtó bemutatótérben fogadja. A HotSpring masszázsmedencék otthonául szolgáló enteriőrök, a minden kényelemmel ellátott kerti bútorok, valamint a dizájn elemekben is bővelkedő grillek között nézelődni, ezeket kipróbálni akár egész napos program lehet.

" Pályázatomban arra törekedtem, hogy a SpaTrend leendő bemutatóterméből ne csak elégedetten távozzanak az ügyfelek, ne csupán egy masszázsmedencével, kerti bútorral vagy grill készülékkel térjenek haza, hanem sok-sok élménnyel gazdagabban. Minden belsőépítészeti megoldást és dekorációs elemet ennek a törekvésnek rendeltem alá. "Ha terveim elnyerték tetszésedet és szeretnéd a SpaTrend hamarosan megújuló bemutatótermét ebben a formában látni, szavazz rám !

Látogass el a SpaTrend oldalára, ismerkedj meg a pályázaton induló lakberendezőkkel és terveikkel, majd válogass a masszázsmedencék, kerti bútorok és grill készülékek gazdag kínálatából (https://spatrendonline.hu/palyazat)