Nagyvonalú, hangulatos wellness tér inspiráló részletekkel - Balázs Kriszta tervei

A napjaink belsőépítészeti trendjét meghatározó törekvés, a külső és belső terek közötti maximális átjárhatóság megteremtése, az épp csak érzékelhető határok jellemzik Balázs Kriszta terveit, mely a SpaTrend ürömi bemutatótermének megújítására, átalakítására kiírt pályázatra készült. Íme, a modern wellness tér a lakberendező szemével.


A családi házak, lakóépületek belső tervezésével foglalkozó dizájner egy olyan, egységes hangulatú enteriőr megteremtésére fókuszált, ahol a bemutatóterem gazdag kínálata a szabadban, a kertben töltött kikapcsolódás élményét idézi, de nem szükségszerűen csak a kertben, hanem akár az otthon falai között is.

A tervekben a víz, mint a SpaTrend egyik szimbolikus eleme, fontos szerepet kap: a hazai vízpartokhoz köthető installációkon, valamint a recepcióra tervezett, forrást szimbolizáló lámpatesten is megjelenik.

A magas minőségű termékek, a látványos masszázsmedencék, a változatos megjelenésű és valódi luxust kínáló kerti bútorok, valamint a szinte minden igényt kielégítő grill készülékek jól átlátható formában, zsúfoltság nélkül jelennek meg a terveken, könnyen befogadható élményt kínálva így a látogatóknak, vásárlóknak. A SpaTrend professzionális, ügyfélközpontú arculata a tárgyi környezeten is visszaköszön, a vásárlás maradandó élményt jelenthet.

A tér hangulata könnyen felidézhető, jellegzetes, különösen úgy, hogy a masszázsmedencék és a kerti bútorok kiemelten jelennek meg. Egy ellazulást ígérő esti masszázs valamelyik Hot Spring Highlife medencében a legjobb elszakadás a mindennapok szürke rutinjától. A víz alatti masszázs élményét fokozhatjuk zenehallgatással vagy terápiás fényekkel. Az eredmény: zavartalan és pihentető alvás. Ugyanez reggel frissítő és kedély javító, nincs az a nehéz nap, amin ne tudnánk túljutni ilyen indítással.

A SpaTrend kerti bútorainak köszönhetően a nappalink a kertbe, vagy a tágas teraszra költözhet. A rusztikus, egzotikus, modern vagy minimál stílusú kanapék, karosszékek, asztalkák, tároló- és kiegészítő bútorok segítségével ugyanazt a kényelmet teremthetjük meg kültéren, amit otthonunk falai között is megszokhattunk.

A sütés, főzés élményét, a nem csak finom, hanem egészséges ételeket a Broil King grill készülékek használata kínálja. Így – évszaktól függetlenül – konyhánkat is a szabadban tudhatjuk.

Balázs Kriszta koncepciója tehát, a kertben, teraszon töltött élményszerű kikapcsolódás és ennek vizuális megjelenítése jól illeszkedik a SpaTrend filozófiájához is.

Balázs Kriszta: "A pályázatom egy nagyvonalú, modern, wellness tér kialakítását tartalmazza, melyben a SpaTrend magas minőségű termékei, a látványos masszázsmedencéi, változatos megjelenésű és valódi luxust kínáló kerti bútorai, valamint a szinte minden igényt kielégítő grill készülékei jól átlátható formában, zsúfoltság nélkül jelennek meg. Ha munkám elnyerte a tetszésedet, ide kattintva szavazhatsz rám."

Látogass el a SpaTrend oldalára, ismerkedj meg a lakberendezőkkel és pályázataikkal, majd válogass a masszázsmedencék, kerti bútorok és grill készülékek gazdag kínálatából.

(https://spatrendonline.hu/palyazat/palyamunkak/)