Fürdőkultúrák bemutatása egy helyen

Hamarosan megújul a SpaTrend ürömi bemutatóterme, amely 1300 négyzetméteren várja a kültéri kikapcsolódás szerelmeseit. A hatalmas csarnoktér átrendezésére egy pályázatot írtak ki, amely jobbnál jobb terveket eredményezett. Jöjjön egy, amelyhez a nagy fürdőkultúrák adták az ihletet.


Papp Linda és Dunai Virág tervezőpárosa a hatalmas térből alakított ki kisebb kuckókat, amelyek eltérő hangulattal és stílusokkal szólítják meg a széles közönséget. A nagyobb fürdőkultúrák ihletéséből született  kisebb egységekben egyaránt helyett kaptak a kerti búrotok, a masszázsmedencék és a grillek.

''Ha klasszikussá válsz, örökké kortárs maradsz!''

A tervezők nagy kedvence a minimalista irányvonala mellett is meghatározó megjelenésű grill, az OFYR. A modern műalkotásnak is beillő grill mellett persze ott vannak a medencék is, amelyek méltó környezetben várják a pihenni vágyókat.

A kisebb részekre bontott térek elveszik a bemutatóterem nagy, csarnok érzetet és könnyebben befogadhatóvá teszik a hatalmas kínálatot. Mindegyik terv könnyen megvalósítható egy teraszon vagy kertben is, különösebb bonyodalom nélkül is.

Melyik rész nyerte el leginkább a tetszésedet? Ha szeretted a két tervező közös munkájának eredményét, akkor szavazz rájuk, hogy ők vihessék haza a közönségdíjat, és te is értékes ajándékokat nyerhetsz a közreműködésedért.

Az Papp Linda és Dunai Virág oldalán közvetlenül is felveheted a kapcsolatot a terezőkkel, sőt árajánlatot is kérhetsz saját wellness tered kialakításához. Mert mindenki megérdemel egy privát paradicsomot, ahol kipihenheti a nap fáradalmait.