Élvezze ki a gyönyörű őszt a teraszán!

Eddig gyönyörű őszi napsütéssel kényeztetett bennünket az időjárás és még hetekig ilyen szép, napos időt jósolnak a meteorológusok. Ha eddig nem volt ideje berendezni kültéri nappaliját, akkor most megteheti! A SpaTrend Expo Global kiállítás és vásár keretein belül a SpaTrend Expo Kerti Bútor Vásár is meghosszabbításra került. Látogasson el szeptember 12-ig hihetetlen kedvezményekkel várja Önt az ország egyik legnagyobb kerti bútor vására!


A nyári hónapok elmúltával sokan inkább otthonuk kényelmét részesítik előnyben a terasz vagy a kert helyett, pedig mindenképpen érdemes még kihasználnunk ezeket a gyönyörű őszi napokat! Még most sem késő megvásárolnia álmai kerti bútorait, hiszen idén is rengeteg lehetősége lesz kihasználnia kültéri nappalija nyújtotta kényelmet és nyugalmat.

A SpaTrend Expo Global kiállítás és vásár keretein belül megrendezésre kerülő  a SpaTrend Expo Kerti Bútor Vásáron nem csak egyes darabokat vásárolhat meg kedvezményes áron: a rendezvény szervezői szemet gyönyörködtető és praktikus kerti bútor csomagokat állítottak össze, melyekkel egy pillanat alatt berendezheti stílusos és modern kültéri életterét.

Válogasson a modern és letisztult vonalvezetésű, az időjárás viszontagságainak is ellenálló prémium kültéri szöveteket felhasználó Jati&Kebon bútorok, az egyedi formavilágú, strapabíró, mégis szemet gyönyörködtető és luxus életérzést sugárzó Spalounge szettek vagy az extravagáns és egyedi Ethos rattan bútorok közül. Amennyiben nem áll módjában személyesen ellátogatni a MaxCityben található SpaTrend Expo Kerti bútor vásárra, tekintse meg a rendezvény teljes kerti bútor kínálatát online!

Mi a teraszunkon fogjuk élvezni az idei ősz simogató napsugarait. És Ön?