Kopás- és karcálló burkolat, ami évtizedekig szolgál

A legkiválóbb minőséget képviselő német Parador padlóburkolataival nem kell pár évente a váltáson gondolkodnod. Karc-és kopásálló burkolatok valósághű felületei még a nagy igénybevétel mellett is tökéletes állapotúak maradnak!


A Parador burkolatok széles választéka között találsz laminált padlót, vinylt és egy igazi különlegességet, a Modular One-t is. Mindegyik típust a legmagasabb minőségi anyaghasználat, a precíz kialakítás és a valósághű megjelenés jellemzi. A melegburkolatok között vannak fa és hőhatásúak is, de bármelyikre is essen a választásod a mintázata megszólalásig hasonlít majd a kívánt anyagra.

A fa erezetét és a kő mintáját is tökéletesen utánzó burkolat elegáns, tartós és könnyen lerakható! A klikkes rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen burkolható vele nagy felület is!

A nagy szín- és mintaválasztékban biztosan megtalálod azt a burkolatot, ami a szobát meleg otthonná varázsolja. Magas minőségének köszönhetően a Parador burkolatokkal valóban hosszú távra tervezhetsz. Mert nem csak, hogy kopásállóak, de víztaszító rétegüknek és impregnált széleinek köszönhetően a víz és magas páratartalom sem kezdi ki a padlót. Ráadásul padlófűtésre is rakható!

A lakás bármely szobájában használhatod, még vizes helyiségekben is helyt állnak a víz- és portaszító rétegnek köszönhetően. Allergiásoknak, kisállatok mellé és kiadásra szánt lakásokba is kiváló választás! Parador padlóval nem kell aggónod az amortizáció miatt!

A MaxCityben hatalmas bemutatóterem vár, ahol jobban megismerheted az exkluzív padlóburkolatokat!