Kopásálló padló, ami egy generációt is kiszolgál

A minőségi és tartós padló aranyat ér. A padlóburkolat csere ugyanis az egyik legkellemetlenebb felújítási munkálat, ami hosszabb időre megzavarhatja a család életét. A Parador burkolatokat biztosan nem kell záros határidőn belül lecserélned kopás, felázás vagy karcolódás miatt!


A német Parador a legmagasabb kvalitású alapanyagokkal dolgozik, amelyek hozzájárulnak a márka tartósságához és közkedveltségéhez. A sokszínű termékpalettával rendelkező cég az alapanyagok mellett a fejlesztésre is nagy figyelmet fordít, hogy a burkolataik minél inkább felhasználóbarátak legyenek, mint a lerakás, mind a használat tekintetében.

Ha eddig azt hitted, hogy egy jó padlón kopásálló, tartós és tetszetős külsővel rendelkezik, akkor tévedtél! A Parador burkolatok megmutatják, hogy lehet ennél sokkal feljebb is emelni a lécet!

A laminált padlókat, készparkettákat, vinylt és egy különleges hibridet (Modular One) kínáló Parador burkolatai a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek, ráadásul élethű kialakításuk miatt rendkívül tetszetősek és elegánsak is. A burkolatok magas karc- és kopásállóssággal rendelkeznek, rakhatóak padlófűtésre, víztaszító hordozóréteggel vannak ellátva és a safe-klikk rendszernek hála, könnyen lerakhatóak!

A víztaszító felület mellett az illesztékek külön impregnálást kapnak, hogy itt se szivároghasson be semmilyen nedvesség a burkolat alá. Ennek köszönhetően a Parador padlókat vizes helyiségekbe (konyha, fürdőszoba) is ajánlják!

A Modular One díjnyertes hidridje a fahatású padló mellett kőhatású designnal is választható, így olyan melegburkolattal láthatod el otthonodat, ami a kő illúzióját adja.

A portaszító, parafa rétegének köszönhetően ízületkímélő és zajcsökkentő burkolatok kényelmet, eleganciát és tartósságot visznek otthonodba. Hosszú ideig! Még magas igénybevétel mellett is bátran számíthatsz a német minőségre, ha a Paradorra szavazol!