Kültér illúziója beltéren: a modern wellness tér

A minőségi otthoni időtöltés fontosabb, mint valaha. A megnyugtató környezet, a testi pihenést segítő kényelmes bútorok, esetleg szauna vagy jakuzzi ma már nem luxus többé. Hogy néz ki egy modern wellness tér a tervező szemével?


A kültéri kikapcsolódás mellett elkötelezett SpaTrend pályázatot írt ki bemutatótermének átalakítására. A 16 döntős tervező munkájának bemutatást Balázs Krisztával kezdjük, aki a kültér hangulatát álmodta meg beltérre.

Mivel a termékek többsége a szorosan kapcsolódik a kerthez és a kültérhez, ezért a főleg családi házak tervezésével foglalkozó szakember a kültér illúzióját teremtette meg a négy fal között.

"Egy jól tervezett tér az, ahol jól érzed magad."

Ahogy a videóból is kiderült ehhez főként ötletesen elhelyezett és kialakított világítást, sok-sok zöld növényt és olyan térelválasztókat alkalmazott, amelyek a nagy belmagasság és tágas terek ellenére is megidézi a wellness tereknél oly kívánatos bensőséges hangulatot.

Ha tetszett a lakberendező hölgy munkája, netán ihletet kaptál a tervei alapján, akkor szavazz kedvencedre, hogy övé lehessen a közönségdíj, te pedig értékes ajándékokat nyerhetsz a közreműködésedért.

A tervező oldalán arra is találsz lehetőséget, hogy közvetlenül felvedd a kapcsolatot Balázs Krisztával, sőt árajánlatot is kérhetsz a saját wellness terek kialakításához. Mert mindenki megérdemel egy privát paradicsomot, ahol kipihenheti a nap fáradalmait.