Laminált padló vizes helyiségekbe is

A fa melegsége és rugalmassága miatt népszerű burkolóanyag, de megvannak a maga hiányosságait. A laminált padló sérülékeny, a fa pedig érzékeny a vízre. A Parador Modular One padlóburkolata kiküszöbölte ezeket a hibákat, hogy megszülethessen a tökéletes beltéri burkolat.


A magas minőségű padlóburkolatokat gyártó Parador még magasabbra tudta emelni a lécet. A Modular One képében megalkotta azt a terméket, ami egyesíti a laminált padló, a kész parketta és a vinyl előnyeit, azok hiányosságai nélkül.

A 21 dekorációs felülettel és 2 eltérő struktúrával (kő és fa hatás) rendelkező burkolat moduláris jellegű, tehát egyszerű letenni. Safe-lock rendszerének köszönhetően gyorsan lehet haladni a burkolással, így minimálisra csökkenthetőek az átalakítással járó kellemetlenségek.

A 2020-ban két dizájn díjat is elnyerő termék különlegessége, hogy valósághűen adja vissza a fa felületét, de nem szívja a vizet, nem kopik és nem is csúszik. Mivel vízállósága eléri a 4 órát, ezért vizes helyiségekbe is bátran alkalmazható, ha melegebb, rugalmasabb megoldást szeretnél a kőnél, csempénél.

Hátoldalának parafa bevonata miatt kellemesen esik rajta a járás, ezért a mezítlábas helyiségekbe (fürdőszoba, hálószoba) is maximálisan ajánlott. A parafa ráadásul természetes lépéshang szigetelőként is funkcionál, ami emeletes konstrukcióknál lesz megfizethetetlen kényelmi extra.

Ha egy igazán minőségi, tartós és megalkuvást nem ismerő megoldást keresel, akkor mindenképpen tegyél egy próbát a Parador Modular One padlóburkolatával. A nagy választékban biztosan megtalálod azt a mintát és színt, ami megszólít!