Tárazz be törhetetlen poharakból az ünnepekre

Közeledik az év vége és ezzel együtt a családi, baráti összejövetelek sora, amire érdemes időben felkészülni. Ha a nagy jövés-menésben is szeretnéd biztonságban tudni szeretteidet, akkor válassz újrafelhasználható, üveghatású, de törhetetlen poharak, amelyek nem vágnak, csorbulnak vagy repednek!


A holland Happy Glass műanyag poharai leveszik a válladról a fogyóeszközökkel kapcsolatos aggodalmat. A cég prémium minőségű poharai ugyanis pont ugyanúgy néznek ki, mint az elegáns üvegáruk. Fogásuk, csillogásuk is egyforma, de nem törnek, repednek vagy csorbulnak egy erősebb odaütéstől vagy koccintástól. Ezekkel a poharakkal nem kell féltened a legkisebbeket és a legfigyelmetlenebbeket sem, mert legfeljebb az italt lötykölik ki, de a pohárral biztosan nem vágják meg magukat véletlenül.

A Happy Glassal az ünnepi forgatagban sem kell a kedvenc poharaid elvesztésével számolnod, mert ezek a műanyag, üveghatású csodák nem fogyóeszközök. Újra és újra felhasználhatok őket vendégségben vagy a hétköznapokban. A kerti partikon, a medencés bulikon és a gyerekzsúrokon kifejezetten előny, hogy a legrosszabb forgatókönyv szerint sem kell üvegszilánkokra számítanod.

A Happy Glass poharak BPA-mentesek, tehát bátran használhatod őket és még a mosogatógépben is tisztíthatod bármelyik darabot. A kiváló minőségű, környezetbarát poharak között számtalan kedvenc formát és méretet találsz, így akár minden üvegpoharat lecserélhetsz az otthonodban.

A vizes, boros, pezsgős, pálinkát és söröspoharak mellett még kancsót is találsz a kínálatban, hogy tényleg minden üvegárút helyettesíthess a bulikon a törhetetlen, strapabíró és elegáns műanyag változattal! A dizájn, a tartósság és kiváló minőség is a hollandokat dicséri, egészen pontosan a cég alapítóját, Kees Kik-et, aki több, mint 15 éve kutatja a copolyester Tritanban rejlő lehetőségeket. Ebből a különleges anyagból készülnek a Happy Glass poharak Hollandiában, környezetbarát módon!

Ha szeretnéd az idei ünnepi szezonban már ezekkel a tartós, elegáns és törhetetlennel poharakkal díszíteni az asztalt, akkor csapj le rájuk most és ingyen házhoz szállítják neked a saját szettedet! Állítsd össze darabonként a saját készletedet vagy támaszkodj a 6 darabos szettekre, de kalkuláld be, hogy a Happy Glass poharak nem fogynak olyan sebességgel, mint üveg társaik!