A minőségi padló generációkat támogat

A padlóburkolatok fontosságát nem érdemes alábecsülni egy építkezés vagy felújítás során. A színe, az anyaga, a típusa, a vastagsága nagyban hozzájárul ahhoz, hogy igazán otthon érezzük magunkat. Ha sikerül az ideális darabot kiválasztani, akkor szinte észre sem vesszük jelenlétét, de egy apró hiba is megkeserítheti a mindennapokat. Ebben nem szabad kompromisszumot kötni!


A kényelmes otthon egyik fontos szabálya, hogy azon, ami elválaszt a földtől ne spóroljunk a komfort és az egészség megőrzése érdekében. A kanapé, az ágy és a padló is legyen praktikus, tartós és ergonomikus kialakítású. A padlóburkolat esetén ez fokozottan igaz, hiszen amíg üresek a szobák, egyszerű letenni a klikkes laminált padlót vagy vinylt, de amikor bekerülnek a szekrények, asztalok vagy ágyak már egészen más a helyzet. Egy kis helység burkolatcseréje is hatalmas felfordulással jár, ezt úszhatod meg, ha már elsőre olyat választasz, ami évekig, sőt akár évtizedekig is szolgál majd. Tekints tehát úgy a padlóburkolatra, mint egy hosszú időre szóló befektetésre, amit egészséged, kényelmed és lelki békéd érdekében hozol meg.

A német Parador burkolatai magas minőségüknek köszönhetően igazi örök darabok. Rendkívüli kopásállóságuk miatt még a nagy igénybevétel mellett sem kell aggódnod a burkolat épségéért. A gyerekszobában, a konyhában vagy a nappaliban nagy súlyú bútorok, leeső tárgyak, csuszatoló lábak teszik próbára majd a burkolat erejét, és egy vékony felületű laminált padló vagy puha fa könnyen elbukik. Ha azonban a minőségre szavazol nem kell kopások, felázások és lepattant illesztések miatt aggódnod!

A Parador padlóburkolatok széles választékában megtalálod a laminált padlót, a készparkettát, a vinylt, és a legújabb burkolatukat a Modular One-t. Mindegyikre igaz a nagy színválaszték, a magas minőség és az élethű mintázat, így biztosan megtalálod azt a burkolatot, ami lakásodat igazi otthonná varázsolja majd. A fa melegsége semmihez nem fogható érzetet ad, de vizes (vagy gyakori felmosást igénylő) helyiségekbe nem a legpraktikusabb választás. Kivéve, ha a Modular One-ról van szó!

A Parador legújabb padlóburkolata ugyanis látványos eredménnyel ötvözi a laminált padló, a készparketta és a vinyl előnyeit, miközben kiküszöböli a legfőbb hiányosságiakat. A többszörösen díjnyertes padló (Iconic Award - 2020, German Design Award - 2020) valósághűen adja vissza a fa színét és strukturáltságát, de valójában nem fából készül, ezért vizes helyiségekbe is lerakható. Meleg hatású, lépéshang-szigetelő parafaréteggel rendelkezik, rugalmas, kellemes rajta járni és még padlófűtés fölé is bátran tehető.

Igazi jolly joker, amit minden helyiségben aggodalom nélkül alkalmazhatsz. Ráadásul a 21 különböző dekorfelület között nemcsak a fahatású lapokat, de különlegességként kőhatású burkolatot is találsz. Ha szeretnéd a kőburkolatok eleganciáját megjeleníteni otthonodban, de a hideg hatását elkerülnéd, akkor nézz körül a Parador kínálatában és vagy látogass el a MaxCity-ben található bemutatóterembe, ahol 140 négyzetméteren vár a prémium kategóriás padlóburkolat sokoldalú kínálata.