Vinyl padló és padlófűtés a Parador világában

Az egyre népszerűbb Vinyl, műgyanta anyagok kiválóan alkalmazhatóak padlófűtésre, jellemzőjük az alacsony burkolatvastagság és a csekély hőszigetelő képesség. A hősugárzási hatékonyság e burkolattípusoknál közel 80%-os a kőburkolatokhoz és laminált padlókhoz képest. 


A Vinyl és műgyanta padlók károsanyag kibocsátása alacsony hőmérsékletű padlófűtések esetén nincs. Ezen burkolatok lerakása tökéletesen sík felületet igényelnek, így hőtároló padlófűtésekhez javasoltak, amelyek nem érintkeznek közvetlenül a fűtőelemekkel. Fektetésük vékony rétegrend esetén vastag aljzatkiegyenlítőbe helyezett fűtőszőnyeggel történik.

1. kép: Parador Padló Vinyl, HDF core Trendtime 5.30 nagy, kőlap formátum 4 oldalon fózolt ásvány fekete 
2. kép: Parador Vinyl, HDF core Classic 2030 hajópadló fózolatlan tölgy csiszolt fa felület

A Parador magas minőségű szintetikus padlók ideális választást jelentenek azok számára, akik a kiváló minőségű dolgokat kedvelik és érdeklődnek a modern belsőépítészet iránt. A Parador vinyl, Eco Balance PUR és Modular ONE padlói funkcionális összetételükkel és racionális technológiájukkal tűnnek ki. A klikkes rendszernek hála garantált az egyszerű lerakás, míg a duzzadás elleni védelemmel ellátott hordozólapok megbízható védelmet adnak a nedvességgel szemben.

Minden Parador vinyl padló használható padlófűtéses helyiségben. A tömör vinylből készült padlók különlegesen vízállóak, ezért ideálisak fürdőszobai és konyhai használatra. A kopásállóság azt mutatja, hogy e padlók megfelelőek teljes körű lakossági, illetve közületi és ipari helyszíneken való erős igénybevételre is.

Ha szívesen néznéd meg személyesen a Parador egyedülálló kínálatát, hogy megtaláld az álmaid padlóját otthonodba, gyere el a Parador Bemutatótermébe. Várunk szeretettel egy finom Nespresso kávéval!

Címkék: