Laminált padló és padlófűtés a Parador világában

A kényelmes padlófűtésre vágyóknak nincs egyszerű dolguk, amikor burkolatot választanak. A laminált padlók manapság a legelterjedtebb burkolattípusok. A laminált padlók és szalagparketták hősugárzási hatékonysága a kő vagy járólap burkolatokhoz képest 90-95%-os, a padlófűtéshez kifejezetten ajánlott burkolattípus. 


A laminált padlók esetében több gyártó feltünteti a csomagoláson, hogy elektromos padlófűtéshez nem alkalmazhatóak, ám ez a fűtőszőnyeges, illetve a fűtőkábeles rendszerekre vonatkozik. A külön erre tervezett fűtőfilmes rendszerekre nem. Általánosan elmondható, anyagminőségtől függetlenül 12 mm-es vastagságig, minden laminált padló és szalagparketta alkalmazható padlófűtési rendszerrel és fűtőfilmes rendszerben.

1. kép: Parador Laminált Trendtime 6 kastélypadló 4 oldalon fózolt tölgy Loft természetes ragyogó felület
2. kép: Parador Laminált Hadi Teherani 4 oldalon fózolt tölgy
egyedi megjelenés

Napjainkban a laminált padló nagyobb elismerésnek örvend, mint valaha és méltó alternatívája a valódi fából készült padlóknak. A Parador laminált padlója a fával kapcsolatos rengeteg tapasztalatnak és a naprakész műszaki szakértelemnek hála minőségi faanyagot képes reprodukálni valósághű laminált padló formájában, illetve át tud alakítani valósághű laminált padlóvá olyan klasszikus anyagokat, mint a kő és a beton. Nemzetközi tervezők ötletes motívumai biztosítják a fantasztikus, új design lehetőségét.

A Parador laminált padló szabadalmaztatott klikkes rendszere könnyű lerakást biztosít, az élek impregnálása véd a nedvesség ellen, a kopásálló melamin gyanta legfelső réteg rendkívüli tartósságot kölcsönöz. A kopásállóság azt mutatja, hogy a Parador laminált padlók megfelelőek az erős igénybevételnek, a megnövelt vezetőképesség pedig csökkenti az elektrosztatikus feltöltődést.

Parador Laminált Trendtime 4 padló 4 oldalon fózolt tudományos nagy formátum

A Parador laminált padlói alacsony kibocsátásúak és alacsony allergén szintűek, kellemes beltéri klímát biztosítanak. Egészséges anyagokkal dolgozik, az LGA és a Blue Angel által kiadott tanúsítványok biztosítják a vásárlók számára a nyugalmat. E laminált padlók nagyon tartósak és könnyen tisztíthatók, így tökéletesen megfelelnek olyan háztartásokba, ahol kisállatot tartanak, gyermeket nevelnek vagy allergiások élnek. A Parador laminált padlók gond nélkül alkalmazhatók melegvizes padlófűtés rendszerek esetén, csökkentve a fűtési költségeket.

Ha szívesen néznéd meg személyesen a Parador egyedülálló kínálatát, hogy megtaláld az álmaid padlóját otthonodba, gyere el a Parador Bemutatótermébe. Várunk szeretettel egy finom Nespresso kávéval!

Címkék: