Wellness: több mint luxus – Spa Showroom, ami igazi életérzés - Budai Ildikó és Sallak Andrea tervei

Mindannyian várakozással tekintünk a SpaTrend ürömi bemutatóremének megújulására. Az alkalomból kiírt ötletpályázatra készült terv, valójában egy válogatás, “selection”, mely - műfajtól függetlenül - mindig az adott termékek legjavát tartalmazza, különleges összeállítást kínál a vásárlóknak. Budai Ildikó és Sallak Andrea közös pályaműve minden részletében megmutatja a tervezők ars poeticáját.


“A jóból a legjobbat kiválasztani a legjobb dolog” – ezzel a hitvallással alkotta meg nagyvonalú terveit Ildikó és Andrea, akik különleges léptékű, hatalmas ajéndékdobozként kezelték a bemutatótermet.

Budai Ildikó videója

A különböző funkciójú terek – recepció, büfé, iroda és bemutatótér egyes részei – jól érzékelhetően elkülönülnek egymástól, az átjárás közöttük mégis magától értetődő, a határok szimbolikusak, az enteriőrök átláthatók. A minél több természetes fény, a napsütés illúzióját keltő rejtett fények, valamint az olyan izgalmas megoldások, mint a kalitka lámpatestek vagy a kis üveggömbökből álló lámpa, tökéletes fényviszonyokat teremtenek a prémium minőséget képviselő SpaTrend termékeknek.

A tervek szerinti válogtás egy különleges utazásra invitálja a vásárlókat. Trópusi hangulatú enteriőrben láthatjuk vagy akár ki is próbálhatjuk a Hot Spring fény- és zeneterápiával is szolgáló masszázsmedencéit, bepillanthatunk egy penthouse vagy egy mediterrán villa teraszára, ahol a tökéletes ellazulást kínáló medencéhez stílusban és minőségben illő kerti bútor is jár, természetesen az elmaradhatatlan és gourmet élményt nyújtó grill készülékekkel kiegészítve.

A SpaTrend pályázat Sallak Andrea szemüvegén keresztül:

De ugyanígy elidőzhetünk a yacht szerűen, vagy az alpesi ház belső tereként kialakított enteriőrökben. Valamennyiben közös az a bizonyos “selection” szemlélet, ami a tervezők kezét vezette. Mindenütt a testnek és szemnek kellemes, a mindennapjainkat pozitív irányban befolyásoló termékekek – luxus masszázsmedencék, kényelmes és időtálló kerti bútorok és kiegészítők, valamint különleges kerti grillek – fogadnak, melyek méltán a SpaTrend büszkeségei.

A SpaTrend már meglévő és leendő ügyfeleinek igényeire reflektálva alakítja ki egyedülálló bemutatótermét. A prémium masszázsmedencék, kerti bútorok és kerti grillek bemutatásával, a kiszolgálással és minden kapcsolódó szolgáltatással vásárlóinak maximális elégedettségére koncentrál.

Budai Ildikó és Sallak Andrea: "A jóból a legjobbat kiválasztani a legjobb dolog – ezzel a hitvallással alkottuk meg közös terveinket a SpaTrend Funkcionális ötlet pályázatára. Egy különleges léptékű, hatalmas ajéndékdobozként kezeltük a Spa Trend prémium wellness termékeinek, masszázsmedencéknek, kerti bútoroknak és kerti grilleknek helyet adó bemutatótermet – érdemes közelebbről is megismerkedni a munkánkkal. Ha megtisztelnél minket szavazatoddal, a következő linken teheted meg (ide kattintva szavazhatsz ránk)

Látogass el a SpaTrend oldalára, ismerkedj meg a lakberendezőkkel és pályázataikkal, majd válogass a masszázsmedencék, kerti bútorok és grill készülékek gazdag kínálatából (https://spatrendonline.hu/palyazat