A biztonságos kerti parti titka a törhetetlen pohár

Itt az igazi nyár, a felhőtlen kikapcsolódás, a kerti összejövetelek, grillpartik ideje. Ilyenkor teljes mértékben kihasználhatjuk, a kert és terasz adta kikapcsolódási lehetőségeket, végre nem csak az étkezőnkben, nappalinkban fogadhatjuk családunkat barátainkat, kiülhetünk a kertbe, grill finomságokkal vendégelhetjük meg mindazokat, akiket a legjobban szeretünk, mindezt teljesen biztonságosan, élethű, üveghatású törhetetlen poharakban szolgálva fel a hűsítő italokat.


Ilyenkor a finomabbnál finomabb grillfogások mellett előkerülnek az aperitifes, pezsgős, sörös és borospoharak, amelyek azonban a kertben, vagy akár a medence, jakuzzi mellett igen veszélyesek is lehetnek. Elég egyetlen rossz mozdulat, hogy szilánkosra törjön a pohár, és ez a nyári melegben papucsban, szandálban mulató gyerekekre és felnőttekre egyaránt veszélyes.

Sokan mégis azért tálalnak a kerti partikon porcelán és üveg étkészlettel, mert nem szeretnék, ha a papírpoharak látványa elrontaná az ünnepien megterített asztal szépségét.

Szerencsére sem a szép terítékről, sem a biztonságos nyári mulatságokról nem kell lemondanunk, ha az exkluzív minőségű törhetetlen poharakat választjuk.

A Happy Glass olyan üveghatású törhetetlen poharakat kínál, amelyek nem csorbulnak ki, nem lesznek karcosak, mosogatógépben is elmoshatóak, hosszú éveken át megtartják szépségüket, így ökológiai lábnyomuk is kisebb, hiszen akár több százszor újra használhatóak.

A széles kínálatból egy komplett kerti ebédhez vagy vacsorához szükséges összes poharat beszerezhetjük. A felnőtteknek való pálinkás, fehér-és vörösboros, sörös, és koktélos pohár mellett a Happy Galss a legkisebbekre is gondolt: a gyerekek a limonádét, vagy szörpöt törhetetlen kancsóból tölthetik maguknak a különféle űrtartalmú vizespoharakba, így biztosak lehetünk benne, hogy akkor sem történik baleset, ha egy-két pillanatra elkalandozik a figyelmünk.

A Happy Glass poharakat készletről azonnal meg lehet rendelni a SpaTrend webáruházából, de ha még ma lenne rájuk szükség, személyesen is átvehetők a SpaTrend bemutatótermeinek egyikében.