Amikor nem kell nagy kert a grillezéshez

Nem kell nagy terasz vagy hatalmas kert ahhoz, hogy élvezhesd a grillezés adta örömöket. A kisebb, hordozható grillekkel már egy kisebb erkély is elég, hogy belevesd magad a kültéri sütögetésbe!


Az OFYR Tabl'O a nagyméretű, vaslapos grill asztali változata, ami kis erkélyre is elviszi a grillezés örömét. Mérete miatt akár a nyaralásra is magaddal viheted, hogy frissen sült finomságokkal kényeztesd magad a pihenés alatt. A kókuszbrikettel működő grill tökéletes 2-3 fő számára, minimális hamut hagy és könnyű vele bánni. Romantikus estékhez tökéletes választás!

A kanadai Broil King megbízható gázgrilljei között is találsz utazó méretű darabot. A Porta Chef grill kényelmesen összecsukható, elfér az autóban, de ugyanolyan profi teljesítményt kínál, mint a családi változatok. Horgászáshoz, kempingezéshez ideális társ. Hordozható mérete ellenére nagy sütőfelülettel, melegen tartó ráccsal és két oldalpolccal is rendelkezik, így egy családi grillezésnél sem marad senki éhen.

Ha nem szeretnél lemondani a füstös ízekről vagy a bbq falatokról a kis teraszod ellenére sem, akkor a jó hír, hogy a kerámia kamado grilleknek is létezik egy "apró" változata. A Kamado Joe Junior a mezőny legsúlyosabb darabja a maga 30 kilójával, de így is magaddal tudod vinni a nyaralóba vagy a kempingezésre. Szerényebb mérete ellenére egy teljes értékű kerámia grill, ami sokáig megtartja a hőt, egyenletesen süt és autentikus, füstös aromát kölcsönöz a faszénen sült ételeknek!

Gyere el július 2-án a Gasztro Grill Fesztiválra, ahol megismerkedhetsz a hordozható grillekkel és megkóstolhatod a sztárséfek által készített finomságokat, amelyek kamado, gáz, faszenes és fával fűtött grilleken sülnek !