A Dunántúl egyik legnagyobb grill bemutatóterme Veszprémben

Az Aura Hidromasszázs Stúdió a térség egyik legnagyobb grillválasztékával várja a minőségi grillezés szerelmeseit. Mire figyelj vásárláskor és miben tud többet egy Broil King grill, mint olcsóbb, névtelen társai?


Az augusztus 28-ai SpaTrend Expo Global rendezvényre készülve, most az egyik kiemelt helyszín bemutatótermébe látogatunk el. A Veszprémben található Stúdió széles grillválasztékkal rendelkezik faszene és gázgrillek terén is. Ez utóbbiak csapatát erősíti a kanadai Broil King, amely masszív, jól kezelhető és mérete ellenére is könnyen mozgatható grilleket gyárt. Mi adja a grillek különlegességét?

A videóból részletesen kiderül a Broil King grillek három legnagyobb erőssége:

  1. kiváló alapanyagok, melyek elsőosztályú hőtartást nyújtanak
  2. duplacsöves égők, amik kivezető nyílása oldalt található, így nem tömődnek el a lehulló szaft és zsiradék miatt, illetve a dupla csöves megoldás lehetővé teszi, hogy a cső minden pontján egyenletesen áramoljon a hő
  3. aromarács, ami az elsődleges rács és az égő között található. Ez fogja fel és párologtatja vissza a lecsöpögő szaftot, ami tovább ízesíti az ételt és megelőzi, hogy ízek vesszenek el a készülő ételből.

Emellett természetesen számtalan érv szól még a minőségi gázgrillek mellett a könnyű kezelhetőségtől a nagy hőtartományig. Ha szeretnéd személyesen is megismerni az egész évben ugyanolyan hatékonyan használható grillek világát, látogass el a SpaTrend Expo Global bármelyik helyszínére!