A legjobb napernyők nagy kertekbe

Az árnyékos terület ma már nem hiányozhat egyetlen kertből sem. Ahogy a nyarak egyre melegebbek lesznek, kell egy kis hűs oázis, ahol el lehet menekülni a forróság és az égető napsugarak elől. A nagy méretű napernyők és napvitorlák mobilitása kényelmet és minden napszakot lefedő árnyékolást jelent, de persze a méret mellett  van még mire figyelni a vásárlásnál! Jöjjön pár kiváló minőségű luxus darab, amivel csak nyerhetsz!


Jardinico Marbella Plus

Az egyik legnépszerűbb napernyő a minőségi darabok piacán, ami nem véletlen. A Jardinico cég 3x3m-es vászonnal rendelkező napernyője jól bírja az erős szelet, könnyen összecsukható és mozgatható, a vászont színe nem fakul erős UV sugárzás hatására sem és oldalkaros kivitelben érkezik. Ez azt jelent, hogy a teljes árnyékfelületet kihasználhatod és nem kell egy középső rudat kerülgetve elhelyezned az alá szánt bútorokat, medencét vagy grillt. A vászont a tengelyen fel-le is mozgatható, a tengely mentén elfordítható és a vászon dőlésszöge is egyetlen mozdulattal állítható. Így tényleg minden napszaknak és napállásnak megfelelő pozícóra képes az enyő, hogy sose maradj árnyék nélkül!

Umbrosa Icarus

Ugyancsak kiváló minőségéről ismert az Umbrosa napernyők széles választéka, amelyek formavilágát a természet ihlette. A különleges és rendhagyó megjelenésű árnyékolók már első pillantásra is felhívják magukra a figyelmet és könnyen központi design elemmé válnak a kertben vagy a teraszon. Az Icarus egy oldalkaros árnyékoló, aminek vásznak egy hatalmas levélre emlékeztet. Az ívelt tartórúd a vászon fölött halad, ezért alulról nem is látható, de ad egy ívet a vászonnak is. Ennek köszönhetően a napernyő nemcsak kiváló árnyékoló, de remek szélfogó is. Ez a romantikus hangulatú darab igazi különlegesség, amit ráadásul sokkal egyszerűbb kezelni, mint hinnénk!

Umbrosa Ingenua napvitrola

A nagy területek árnyékolósában a napvitorlák is kiváló megoldást jelentenek. Ezek ugyan általában 3-4 (vagy akár több) ponton fixen rögzített hatalmas vásznak, ezért helyük nem olyan egyszerűen változtatható, de az árnyékolásban így sem lesz rájuk panasz. Ha nem akarod mindig követni a napsugarak útját, hanem a kert, terasz egy fix területén szeretnél állandó árnyékot, akkor ezek a változatos méretben és formában érkező vásznak remek megoldást jelentenek. Színűk, fazonjuk és méretük is nagy szabadsággal választható, ezért könnyen találsz majd a kerted hangulatához megfelelőt!

Umbrosa Paraflex

A legnagyobb változatosságot és szabadságot azonban valószínűleg a Paraflex árnyékoló adja. Ezt a napernyők választhatod közép oszlopos, falra szerelhető és több vitorlás változatban is. Létezik belőle egy, kettő, négy vagy akár öt vitorlás darab, amelyek mindegyike nagyfokú flexibilitással, kiváló minőségű alapanyagokkal és megbízható működéssel rendelkeznek. Kombinálhatóságuk és szokatlanul nagy méretük miatt a hatalmas, nyitott terekre is ideálisak és az otthoni használat mellett éttermek, szállodák és wellness hotelek külterére is gyakran választják őket!

A Jardinico és az Umbrosa napernyők is a legkiválóbb, időjárásálló anyagokat, vásznakat használják, hogy vásárlásuk valódi befektetés legyen a jövőbe, az egészségedbe és a pihenésedbe. Hosszú évekig változatlan formában élvezheted majd a napernyőd kínálta árnyékot a nyár perzselésében, ha a minőségre szavazol! Látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe, és nézd meg az árnyékolókat a saját szemeddel!