A tavaszi partik nagyágyúja: teraszmelegítő

A tavaszi felmelegedés és az éledő természet miatt többet tartózkodunk a jó levegőn és végre elkezdődhetnek a kültéri összejövetelek is. A hosszabbodó nappalok és a több napfény miatt sokszor észre sem vesszük, hogy mennyire lehűl estére a levegő, de pont ilyenkor jelent megváltást a teraszmelegítő.


A világos, de csípős estéken a tartós kint tartózkodásnál nem elég, ha felveszünk egy melegebb pulcsit vagy kendőt, ilyenkor még elkél az extra hőforrás. Ezekre az estékre tervezték a látványos, de ugyanakkor meleget árasztó teraszmelegítőket, amely két méteres körben szórják az éltető hőt. Az üveg mögé rejtett lángoszlopával biztonságosnak és elegánsnak ható Italkero melegítők fényforrásnak se utolsók.

A palack nélkül könnyen mozgatható kiegészítőket a parti előtt tetszőlegesen elhelyezhetjük a stratégiai pontokra, de fontos, hogy mindig sík területen és legalább részben nyitott tereken használjuk. Ennyi biztonsági előírás betartása mellett bárki balesetmentesen használhatja ezt a hőforrást, hogy szebbé és melegebbé tegye teraszát.