Imádod a steaket? Próbáld ezen a grillen!

Ezzel a grillel nem kell profi szakácsnak lenned a tökéletes steak elkészítéséhez. A Broil King Baron 490-es gázgrillje segít, hogy mindig hibátlan legyen a végeredmény!


Kiváló és tartós alapanyagokból készült gázgrill képes a steak sütéshez szükséges precíziós hőleadásra. Egyszerű hőbeállítási lehetőségei miatt könnyen készíthetsz steaket és egy precíz húshőmérővel az sem lesz többé gond, hogy megállapítsd mennyire sült át a hús.

A lehajtható oldaltálcák segítenek a hús előkészítésében és a pihentetést is elvégezheted rajtuk, nem kell külön kis asztal vagy rakodófelület a grill mellé. Nagy tárolófelülete most azért is különösen jól jön, mert a Baron 490-es gázgrill mellé öt nagyon hasznos ajándékot is hazavihetsz, hogy biztosan sikerüljön már az első steak is.

Kapsz egy öntöttvas wokot, hogy legyen miben megsütni a steak mellé a zöldségeket. Egyéb köretek és húsok elkészítésében a rozsdamentes sütőtál és csepegtető tálca lesz segítségedre. A takaróponyvával védheted a grillt az elemektől használat után. Ebben segít majd a grilltisztító folyadék is.

Végül pedig egy grillvilágítást is kapsz, hogy a télen korán nyugovóra térő Nap se legyen akadály a sütésben.

Ennyi segítséggel már garantáltan könnyebb dolgod lesz, de a tuti sikerhez jöjjön az is, hogy milyen legyen a hús belseje a tökéletes steaknek!

Rare - a belseje 48-52 C
Medium rare - a belseje 53-55 C
Medium - a belseje 56-59 C
Medium well -a belseje 60-65 C
Well done - a belseje 70 C

A hőmérővel pontosan követheted majd a hús belső hőjét, de mivel a pihentetés alatt még növekszik pár fokot ez az érték, érdemes legalább 5 fokkal korábban levenni a húst a grillről és a sütési idővel megegyező ideig pihentetni.