Hordozható grill kifejezetten horgászoknak

Hazánkban rengetegen hódolnak a horgászat szenvedélyének. Sok édesvizű folyó, tó, és az utóbbi időben egyre több mesterséges horgásztó várja a pecásokat kellemes stégekkel, csónakokkal, naplementével. De mit tegyünk, ha már kifogtuk életünk legnagyobb keszegét?


Sok háziasszonynak okoz gondot, ha férje hobbija a horgászat, mert a kifogott halat bizony el is kell készíteni. Van, hogy egy nagy fogás hónapokig foglalja a helyet a mélyhűtőben, és még a pontyot csak-csak fel tudjuk használni a karácsonyi halászléhez, de a keszeggel, süllővel már kevésbé járunk jól. A frissen elkészített hal igenis finomabb. Az igazán profi horgászok van, hogy napokig nem hagyják magukra a botokat, mert a szerelést lebontani, a kitelepülést felszámolni nagyon időigényes, és ha egyszer egy horgász úgy érzi, nyerő szériában van, nem szívesen hagyja ott a szereléket. Ilyenkor a hű társak látogatóba mennek a tópartra egy kis hazai ebéddel.

Mi lenne viszont, ha a kifogott zsákmányt azonnal el is lehetne készíteni, nem, nem bográcsban, hanem a grillsütőn, ráadásul egy gázgrillen! Ugye nem hangzik rosszul? A Broil King Porta chef grillsütőjét éppen a horgászok ihlették. Kompakt méretének köszönhetően ezt a grillsütőt bárhová magunkkal vihetjük, igen a Balaton partra is! A lábak egy pillanat alatt a helyükre pattannak, és már kezdhetjük is a grillezést! A grillpláza webáruház hihetetlen nyári akciójában ráadásul a grillsütő mellé most ajándék ponyvát is kapunk, így ha vége a horgász szezonnak, nem csak a pecabotokat, de a grillsütőt is szakszerűen csomagolhatjuk el.