Akcióban a rosszfiúk: The Bastard grill

Rohammal vették be a piacot az izgalmas megjelenésű, minőségi The Bastard kamado grillek. A holland kerámia grillek kinézetük mellett teljesítményüknek és rafináltságuknak köszönhetik népszerűségüket!


A The Bastard holland grillek ikonikus fekete színükkel és tojásdad alakjukkal a profizmus tökéletes megtestesítői. A kiváló hőszigeteléssel rendelkező kerámia grill egy plusz belső szigetelő réteggel segíti a hőmegtartást és hőszabályozást. A komoly külső egy komoly grillt takar, amit a kezdő sütögetők mellett a profi szakácsok is nagyra értékelnek majd.

Az első osztályú minőséget képviselő holland erőgép több méretben is kapható, így könnyen kiválaszthatod a számodra ideális darabot. A legkisebb, hordozható és kempingezésre, nyaralásra is vihető The Bastard Urban Small mellett (24 kg) ott a nagyobb, de még kis kertekbe ajánlott Compact (45 kg) vagy a nagyobb sütőtérre vágyó grillezők kedvence, a méretes XL, ami a maga 203 kg-jával már igazi nagyágyú.  

A The Bastard grillek minősége és részletgazdagsága miatt élvezet velük dolgozni. A kerekeken guruló tartóállvány megkönnyíti a grill mozgatását, amire a nagyobb méreteknél szükség is van. Emellett nagy segítséget jelentenek a lehajtható oldalpolcok, a könnyen nyitható öntöttvas fedél és a vastag, rozsdamentes acélrácsok. A nagyobb grillek esetén pedig a többszintű sütőrendszer hoz majd izgalmas változatosságot az éltedbe. Az egyszerre többféle hőfokot igénylő ételek sütése, az indirekt és direkt sütés egy idejű alkalmazása még csak a jéghegy csúcsa.

A profi kiegészítők rengeteg lehetőséget és kihívást tartogatnak azoknak, akik szeretnék belevetni magukat a kültéri sütésbe. Ha komolyan érdeklődsz a grillezés iránt és nemcsak évi egy-két alkalommal izzítanád be a faszenes The Bastardot, akkor gyere le a SpaTrend ürömi bemutatótermébe vagy a H2G grilliskola egyik estjére és közelebbről is ismerkedj meg a hollandok kamado grilljével.

A személyes találkozás során saját magad győződhetsz meg a grill kiváló minőségéről, hasznos részleteiről és okos felépítéséről. Használd ki az évindító akciót és szerezd be a legszimpatikusabb Bastard grillt 20% kedvezménnyel!