Egy kerti sütő, két fűtési móddal

Most egy olyan különleges darabbal bővítheted kerti konyhádat, amely sokoldalúságot, finom ízeket és hatékonyságot kínál. Az Alfa Forni kemence Olaszország után, már itthon is hódít!


A gázgrillek méretét és hatékonyságát a kemencék sütési feltételivel és hangulatával ötvöző Alfa Forni megérkezett Magyarországra is. Ezek a könnyen telepíthető darabok nem igényelnek hosszadalmas építést, elég a lábakat a helyükre csavarni és máris mehet a felfűtés.

Ez történhet gázzal vagy fával, esetleg faszénnel, a kemence típusától függően. Sőt, egy kiegészítőnek hála, nem is kell a vásárláskor kiválasztanod egyetlen fűtési módot, vegyítheted is őket.

A BBQ 500 szettbe egy forgatható rács, egy csöpögtető tálca és egy csipesz tartozik, amely megkönnyíti az ételek mozgatását és forgatását. A csöpögtető tálca pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy abba izzó faszenet halmozz, így még egy gázzal működő kemence esetében sem kell lemondanod az autentikus füstös ízről.

A szerkezet sokoldalúsága azonban nem csak ennyiben merül ki. A kemencében süthetsz pizzát, kenyeret és egyéb tésztaféléket, de nem kell lemondanod a grillélményről sem. A zárható ajtóval rendelkező kemence a rácsok segítségével könnyedén grillé alakítható, hogy ott gyorsan sült húsokat, lassan készülő BBQ ételeket vagy akár sült zöldségeket készíts.

Ha szereted a grillételeket, de szívesen kísérleteznél egytálételek és házi pizzák készítésével is, akkor ez a multifunkcionális darab csak rád vár!