Éttermi minőségű grillételek otthon is

A tökéletesen fűszerezett grillételek mennyei aromáját te is újraalkothatod otthon, profi séfek segítségével. Nem kell az étteremből rendelned vagy akár kilépned az otthoni a kert kapuján, a profik tudását egy dobozban is hazaviheted!


A grillezés remek program, feléleszti a kísérletező ösztönt, az alkotóvágyat, de azért valljuk be, a legnagyobb vonzereje a finom ételek. A grillen készült finomságok gyakran egészségesebbek, frissebbek és ízletesebbek, ezért megéri még a melegben is begyújtani a faszenet. A zöldségek és az egészségesebb halak, húsok esetében azonban kiemelten fontos az ízesítés, ami elválasztja a tökélyt a "nem volt rossz" élménytől.

Hogy mindig a legjobb ízekkel és az alapanyagokhoz leginkább illő aromákkal dolgozhass, vidd haza a saját séfedet egy dobozba zárva!

A profi séfek által összeállított fűszerkeverékek és szószok, a szakácsok tudásának és tapasztalatának legjavát tartalmazzák, amit egyben átnyújtanak neked. Próbáld ki a német Peter Zeitler különleges fűszerkeverékeit és egy grill világbajnok ízeit viszed haza! Újraalkothatod a díjnyertes ízeit és a legkiválóbb falatokat eheted otthon, saját grilleden elkészítve!

A JD's BBQ fűszerkeverékeivel minőségi, magyar fűszereket és 30 éves, szinte felbecsülhetetlen tapasztalatot vásárolsz. Így biztos lehetsz benne, hogy az első talán szokatlannak tűnő keverékek csoki, chili vagy kávé tartalma pont annyi, ami az első osztályú falatokhoz kell!

Ha pedig a különféle konyhák és az egzotikusabb ízek felé is kacsintgatsz, akkor Európa legismertebb BBQ mestere, a többszörös világbajnok, Don Marco fogja majd a kezed. A márka alapítójának szaktudására és ízlésére bátran támaszkodhatsz, ha a gyümölcsös ízek, ázsia vagy éppen mexikói konyha érdekel. Németország legkedveltebb grill fűszerkeverékeit itthon is kipróbálhatod, hogy lemerülj az új és éttermi minőségű ízek kavalkádjában!