Elegáns tíkfa asztal kamado grillhez

A nyári konyhák új virágkorukat élik, aminek következtében egyre több szabadon álló kiegészítő kapható, hogy saját igényeidre szabhasd a kültéri konyhádat. A minőségi darabok legalább annyira hasznosak, mint amilyen elegánsak, így tökéletesen belesimulnak a modern terasz látképébe. Ilyen az OFYR Kamado asztalkája is, amin a grill stabil tárolásán túl van elég munkafelület és a grillezéshez szükséges holmik is elférnek benne.


Az OFYR Kamado asztalkája elsősorban azokat az OFYR tulajdonosokat célozza, akik nem szeretnének lemondani a kerámia grillek előnyeire sem, ezért második grillnek beszereznek egy Kamado Joe-t. Stílusában, kialakításában és színvilágában is híven követi az OFYR grillcsalád dizájnját.  A négy keréken guruló, tehát könnyen mozgatható, asztalka azonban önmagában is maradéktalanul megállja a helyét, fekete és természetes fa szín kombináció egyszerre kelt férfias és elegáns hatást. 

A szabadon álló grillnek kialakított hely stabilan fogja közre a nehéz kerámiát, de mellette bőven hagy helyet a munkára, tárolásra is.

A tíkfából készült asztalt elsősorban fedett teraszokra ajánljuk, mert bár az anyag természetesen is nagyon tartós, az évekig tartó hosszas használat érdekében, érdemes védeni az időjárás elemeitől. Felülete, okos kiegészítői és tárolói egy ütős mini konyhaként üzemelnek, amelyben minden grillezéshez szánt kelléket együtt tarthatsz a faszéntől, a grilleszközökig.

Tökéletes kiegészítője a Kamado Joe Classic II-nek.