Elindult az őszi wellness szezon a Nagy Softub jakuzzi Vásárral

A fagyos, téli időben nincs jobb dolog annál, mint saját jakuzzinkban hátradőlve élvezni a téli táj szépségeit. A tavasszal lassan melegedő időben még nagyon sokáig jól esik a testnek és a léleknek a masszázsmedence forró, simogató vize.


Az otthoni wellness most már nem csak a nagy kerttel, terasszal rendelkezők kiváltsága, mert hazánkban is elérhetővé váltak a kis helyigényű, könnyen telepíthető, puhafalú SofTub masszázsmedencék.

A SofTub jakuzzikat akár saját autónkkal is hazaszállíthatjuk, hiszen súlyuk mindössze 50 kg. Puha faluknak köszönhetően nagyon könnyen bevihetjük a télikertbe, kitehetjük a teraszra, de akár a fűre, vagy homokágyra is telepíthetjük. Csupán 2 csavarral összeköthető a vízkör, és 2 elektromos kábel csatlakoztatásával, már indulhat is az egész éven át tartó pihentető, kellemes masszázsmedencézés!

Ha hihetetlenül hangzik, győződjön meg róla a saját szemével! A SpaTrend bemutatótermei a Nagy SofTub jakuzzi vásár alkalmából többféleképpen is bemutatják a pihe-puha SofTub masszázsmedencékben rejlő végtelen lehetőséget. Látogasson el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, válassza ki és vigye haza SofTub jakuzziját akár még ma!

Címkék: