Endless Pool - az olimpikonok is ezt választanák

Edzésre és az edzés utáni kikapcsolódásra is egyaránt alkalmasak az Endless Pool medencék, amelyek még egy olimpikon figyelmét is felkeltenék. Hogy miért?


Az Endless Pool medencék kifejezetten az aktív, sportos életmódot folytatók igényeit szolgálják ki. A kellemes méretű úszótér mellett egy teljes értékű jakuzzi is helyet kap az egységben, hogy egy helyen mozoghass és pihenhesd ki a mozgást.

Az úszótér és így az edzés lelke is egy állítható erősségű ellenáramoltató rendszer, ami segít, hogy helyben úszva is gondtalanul róhasd a kilométereket. A medence oldalán kapaszkodók is találhatóak, tehát az úszás mellett vízi jógát, aerobikot vagy akár a futást is választhatod sportodnak. Ez utóbbit egy különleges és egyedi, vízbe merített futópad teszi lehetővé, ami keményen megdolgoztatja az izmokat, de lassabb fokozaton rehabilitációra is pazar megoldás.

Edzés és gyógytorna esetén is kihasználhatod a víz felhajtó erejét és ellenállását, hogy megdolgoztasd az izmaidat és fejleszd állóképességedet.  A szabadon álló medence még a profi sportolók igényeit is maradéktalanul kiszolgálja, sőt mivel az Endless Pool könnyen körbejárható, egy külső segítő észrevételei is sokkal pontosabbak lesznek, mintha egy 50 méteres medence belső sávjában úszna a versenyző. Ebben a medencében közelről követhető az úszó mozgása és így időben korrigálható egy-egy hiba.

Az intenzív igénybevétel után pedig jöhet a lazítás, ami kiemelten fontos a sportolóknak. Az izmok megpihenhetnek a jakuzzinak kialakított részen és az erőteljes masszázs átmasszírozza a fáradt végtagokat. Futóknak, úszóknak és aktív sportolóknak egyaránt ajánlott tehát ez a különleges fitness rendszer, ami a víz erejével segíti a mozgást és a pihenést!