Precíz grill, sokoldalú teljesítménnyel

A kanadai Broil King grillcsaládba tartozó Signet 390 egy sokoldalú és rengeteg praktikus részletet tartalmazó grill, amivel öröm lesz a kültéri sütés. A gép tervezésénél nem csak a maximális teljesítmény volt a cél, hanem, hogy örömmel használhassa az egész család.


A Signet 390 a három rozsdamentes Dual-Tube™ égő mellett egy oldalégőt is tartalmaz, amely a lehajtható oldal polcok egyikében kapott helyet. Ez a terület megkönnyíti az előkészületeket, a tálalást, de ha szükség van egy plusz sütőfelületre, akkor bevethető. Az égők mindegyikén külön állítható a hőfok, így többzónás grillezésre és két eltérő étel más hőfokon történő sütésére is lehetőséget nyújt.

A nagy sütőtérben egy rotisserie nyárs is helyett kapott, hogy a nagy családi vacsorák vagy akár a karácsonyi pulyka is elkészíthető legyen a grillen.

A Signet 390 könnyen mozgatható a kerekeinek hála, rengeteg rakodó felületet tartalmaz, hogy egyszerűen megoldhasd a grilleszközök tárolását és még arra is figyeltek, hogy sütés közben legyen hely az eszközöknek. Erről a polcok oldalán található akasztók gondoskodnak, amelyekre bármilyen Broil King eszköz felakasztható, hogy kéznél legyen.

A kompakt sütési élmény garantált ezzel az okos, praktikus és precíz grillel. Most ráadásul egy ajándék takaróponyvát is kapsz ajándékba a vásárlás mellé. Használat után ezzel védheted a szerkezetet esőtől, széltől és a túlontúl kíváncsi rovaroktól is.