Ennél egyszerűbb már nem lesz parazsat készíteni a grillhez

A faszenes grillek autentikus ízét semmi sem tudja utánozni, de a faszén felizzítása, különösen a nagy kánikulában, embert próbáló feladat. Erre találták fel az elektromos gyújtót, aminél egyszerűbb és gyorsabb megoldást keresve sem lehet találni.


A LooftLighter egy hihetetlenül hatékony és kézhezálló szerkezet, ami percek alatt fehéren izzó faszenet varázsol a hideg, fekete szénből. 2000 W-os teljesítménye garantálja, hogy az azonnal, tényleg csak perceket és nem hosszú negyed órákat jelent.

A gyújtó anyaga és mérete is impozáns, és a  tartósságról valamit a minőségről árulkodik. A 45 cm-es hossza ugyanakkor azt is lehetővé teszi, hogy a már forró, de még izzást el nem érő parázshoz ne kelljen túl közel tenni a kezünket. A felizzítás folyamata így teljes mértékig biztonságos és balesetmentes lehet. 

A faszenes grillek begyújtása mellett télen sem szabad mélyre pakolni, mert a kandallók, tábortüzek meggyújtásában is biztosan számíthat az elektromos LooftLighterre.

Ha szeretné grilltudását magas minőségű, professzionális grilleken kamatoztatni, próbálja ki a Broil King első osztályú készülékeit és kiegészítőit, amelyekkel öröm a sütés.