Ezzel kiegészítővel 5 perc alatt készíthetsz autentikus pizzát a grillen

Egy ropogós szélű, jó pizzának nehéz ellenállni, elkészítését mégis gyakran másra hagyjuk. Szerencsére egyre több minőségi eszköz áll rendelkezésre az otthoni, autentikus pizzák megalkotásához. Ilyen a grillre helyezhető pizzakemence is, ami a legtöbb grillből kihozza a pizzamestert!


A Masterbuilt pizzakemencéje egy grillrácsok helyére betehető kiegészítő, amely képes 5 perc alatt tökéletesre sütni egy 35 cm-es pizzát is. A kiegészítő elsősorban a Masterbuilt gravitációs grilljeivel (800, 1500) kompatibilis, de valójában szinte bármilyen grillre felhelyezhető. Legyen szó gázgrillről, faszenes, fával fűtött vagy pellet grillről, a pizzakemence ugyanolyan jól teljesít. 

A rozsdamentes acél és kerámia bevonatos eszközben egy pizzakő is található, ami tapadásmentes felületet ad és az egyenletesen ropogós tésztáért is felel. Az előre felmelegített mini kemencében percek alatt megsül a pizza, anélkül, hogy forgatni vagy mozgatni kellene. Hogy miért?

A kemence felépítmény kialakítása 360°-os légáramlást nyújt, ezért a forró levegő mindenhol egyenletesen éri a tésztát. Forgatásra, mozgatásra tehát nincs szükség! Elég a kivételre, majd a következő pizza berakására koncentrálni, ami pont elég lesz, hiszen 5 percenként képes ontani magából a megsült tésztát ez az egyszemélyes pizzakemenece! Viszonylag kis mérete révén a legtöbb grillen elfér, gyorsan felmelegszik és remekül tartja a hőt. Mindez lehetővé teszi, hogy gyorsan, egymás után azonnal süthesd a házi pizzákat, autentikus ízvilággal!

Ha nem helyed egy saját kemencének, esetleg már több grilled is van, amelyeket felváltva használsz, akkor ez az okos kis kiegészítő remek választás lesz. Bármikor és bárhol, gyorsan süthetsz pizzát, nem kell hozzá más csak ez a kiegészítő és a Masterbuilt vagy más típusú grill! Ennél mobilabb és gyorsabb pizzasütési lehetőséget nehéz találni. Vidd magaddal a nyaralásra is akár és élvezd az eredeti pizza ínycsiklandó ízét, amikor csak kedved tartja!

Szeretnél többet megtudni a kiegészítőről vagy érdekelnek a Masterbuilt grillek? Irány a Grillpláza!