Fűszerelem - Valentin-napi grillezés

Egy konyhában magabiztosan mozgó férfi látványa mindig imponáló, ezért nyerő ötlet lehet meglepni kedvesedet egy vacsorával a szerelmesek ünnepén. Használd ki a grillezés iránti szerelmed és nyűgözd le vele a partneredet. Különleges alkalomra, különleges hozzávalókat válassz!


Hogy biztosan jól sikerüljön a Valentin-napi vacsora válassz olyan ételeket, amelyeket biztosan el tudsz készíteni. Hagyj elég időt az alapanyagok beszerzésére, különösen, ha valami egzotikus ízre is szükséged lesz. Állítsd össze a grillezés forgatókönyvét, hogy ne minden elkészüljön, de ne hűljön ki nagyon.

Ha valami egyszerű és gyors, de látványos főfogást keresel, akkor a steak és a lazac is remek választás. Egyiknek sem kell sok idő, de a megfelelő fűszerekkel és pácokkal egészen rendkívüli ételek kerülhetnek ki a kezeid közül. A narancsos-gyömbéres lazac egy kissé pikáns és garantáltan siker lesz, ha minőségi szószt használsz!

A könnyű páccal készülő flank steak még egyszerűbbé válik, ha egy grill világbajnok által összeállított és készen kapható fűszerkeveréket használsz a hús ízesítéséhez. A széles választékban biztosan megtalálod majd kedvenc fűszer kompozíciódat és bbq szószodat.

Érdemes lesz a minőségi ízesítőkből többet is beszerezned, mert ha rájön a párod, hogy milyen remekműveket alkotsz a grillen, gyakrabban vetheted be a kültéri grillsarkodat!