Grillvacsora két személyre akár a legkisebb erkélyen is

Nincs szükséged hatalmas kertre vagy teraszra ahhoz, hogy a grillezésnek hódolhass! Az OFYR Tabl'O asztali grillje kis helyen is elfér és autentikus ízekben gazdag ételeket készíthetsz rajta romantikus vacsorákhoz.


Az OFYR Tabl'O az OFYR vaslapos grilljének asztali változata, amely tökéletes elfér egy kisebb teraszon vagy erkélyen. Nagyobb társához hasonlóan a fatüzeléses grillek közé tartozik, de kisebb tűzteréhez egy különleges fűtőanyag, a kókuszbrikett kapható. Ennek az apró kocka alakban érkező brikettnek a használata nagyon egyszerű, alig hagy hamut (hogy a tisztítással se kelljen hosszú időt eltöltened) és minimális a füstje, tehát városi környezetben is tökéletes.

A grill méretéből adódóan gyorsan felfűt, és elég sütőfelelettel rendelkezik, hogy egy romantikus vacsorát készíthess kedvesednek. És a nyaralásra is magaddal viheted!

Baráti beszélgetésekhez, borozós estékhez is ideális, ha nem akarod otthagyni az asztaltársaságot, míg gondoskodsz a parti falatokról. Az OFYR Tabl'O-t leteheted az asztal közepére, nem kell attól  tartanod, hogy megégeti a felületet. Körbeülhetitek barátokkal, és akár az est fénypontja is lehet, ahogy mindenki magának grillezi meg a legfinomabb falatokat.

A grillhez két kiegészítő is tartozik. Az egyik a dupla falú Quick Starter, ami lehetővé teszi, hogy 15-20 perc alatt készen állj a sütésre. A másik pedig a légáramlás szabályozására szolgáló eszköz, amivel a grill hőfokát állíthatod, kedved szerint.