Grill karácsonyra

Lepd meg magad és a családodat egy grillel, és a téli szürkeség rögtön izgalmas kalanddá változik. A grillezés összehozza a családot, remek élteleket hoz létre és olyan élményeket tartogat, amire évek múltán is örömmel emlékszel majd vissza.


A Broil King Baron 440-es gázgrill tökéletes családi grill, amely megfelelő méretű, stabil felépítésű és nagy tudású szerkezet. A gázgrillekhez mérten a bekapcsolása és hőfok beállítási is egyszerű, és ami igazán kényelmessé teszi használatát, azok a munkafelületként is funkcionáló két polc és a grill alatti rakodótér.

Minden ami a grillezéshez szükséges egy helyre kerülhet és nem a sütés kezdetén kell őket összevadászni a lakás vagy a kert különböző pontjairól. Ugyanakkor ha szeretnéd, a kerekeknek köszönhetően, az egész grillt könnyedén áttolhatod a kert, a terasz más területére. Télen ez különösen célszerű, hiszen jobb közelebb lenni a házhoz és annak melegéhez.

A Baron 440 egy 5 égővel rendelkező minőségi gázgrill, amelyből az egyik égő oldalt található, tehát megkönnyíti a szószok, pácok sűrítését, de akár köretek is készülhetnek rajta, amíg a fő attrakció pirul a tűztérben. Rozsdamentes acél anyagának köszönhetően remekül bírja az időjárás viszontagságait, de ha most rendeled meg, akkor ünnepi akciónk keretén belül egy méretben passzoló ponyvát kapsz ajándékba. Ezen kívül a csomagban találsz majd alátétszőnyeget és egy rendkívül hasznos grilltisztítót is.

Használd ki ünnepi ajánlatunkat és dobd fel a téli időszakot a grillezés örömével!