Prémium grillsütők 20%-kal olcsóbban, hogy családi élmény legyen a karácsonyi sütés

Az egész év az otthoni kikapcsolódás jegyében telt el, így nem meglepő, hogy a december és a karácsonyi készülődés is hasonló mederben folyik. Az elmúlt időszak felértékelte az otthon és a családdal töltött idő szerepét, így mi is szívesen ajánlunk egy remek programot, ami összehozza a családot és mégis kiszakít a négy fal közül: ez a grillezés.


A tél legalább olyan alkalmas a grillezésre, mint a nyár, sőt! A kültéri sütés lehetőséget ad, hogy egy kicsit kimozduljon az egész család, friss levegőn serénykedve töltse az időt, miközben új élményeket, új ízeket fedez fel.

Hogy valódi és gondtalan élmény legyen a grillezés, szeretnénk kiváló minőségű, prémium kategóriás készülékeket a figyelmedbe ajánlani. Ezért csatlakoztunk a Joy-napokhoz, hogy ezeket az első osztályú grilleket kedvezőbb áron, 20%-os kedvezménnyel vihesd haza.

A három napig (december 3-6.) tartó esemény alatt világklasszis készülékekből válogathatsz. A hatalmas kínálatban biztosan megtalálod, amit keresel, legyen szó gázzal, faszénnel, fával vagy pellettel működő grillről. Nagyot akarsz vagy csak pároddal ketten sütögetnétek? Nézz körül a honlapon vagy látogass el bemutatótermeinkbe, ahol személyes közelségbe kerülhetsz a meggyőző grillekkel.