Ideje felkészülni, hiszen közeleg a grillszezon 3.

A tél végének közeledtével egyre szikrázóbban süt a nap és mindenkinek megjön a kedve a szabadidejét a színes kertben tölteni. Ilyenkor szeretnénk, hogy jól sikerüljenek a tavaszi kerti partik a család vagy a barátok társaságában. Ha pedig hosszú időt töltötök együtt a szabadban, mindenkinek megjön az étvágya is. A grillezést tökéletes közösségi élménnyé varázsolhatjátok, ha megfelelő grillsütőt választotok.


Sokan arra esküsznek, hogy a legízletesebb grillételek kerámia grilleken, faszénnel készülnek és nem is járnak rossz úton, amikor ezt mondják. A Kamado Chef közönségdíjas terméke ötvözi a kerámia grillek sok ezer éves hagyományát a modern technológiával, amivel gyerekjátékká válhat a sütés. Széles sütőfelületén akár egyszerre 5 hamburgert, 2 egész csirkét, vagy 3 steaket készíthettek, hogy mindenkinek elegendő finom falat juthasson.

Páratlan ízvilágot kölcsönöz az ételnek, enyhén füstös íze bárkit elkápráztat majd. A Kamado Chef kialakítása miatt egyenletesen elosztja a hőt a teljes sütőfelületen, így biztosan minden átsül majd. Legyen élmény a közös sütés a tűz mellett, ami régóta az emberiség szocializációjának egyik fontos eleme.

Címkék:

grill kamado