- írta: Peitli Csilla
Lazac és mangómártás - grillezz elegánsan!
- írta: Spatrend Online
- 2015.02.20
A Séf a rácson receptjeit böngészve ínyenc ötletekre bukkanhat az olvasó: grillezni nem csak nehéz, zsíros hústömböket lehet. Az is találhat szemrevaló megoldásokat, aki kicsit könnyedebb falatokra vágyik.
A Séf a rácson receptjeit böngészve ínyenc ötletekre bukkanhat az olvasó: grillezni nem csak nehéz, zsíros hústömböket lehet. Az is találhat szemrevaló megoldásokat, aki kicsit könnyedebb falatokra vágyik.
A sort máris egy stílusos és igen impozáns kreáció nyitja: grillezett lazac narancsos mangómártással. A szofisztikált kompozíció egzotikus ízélményét a narancs, mangó és chili-por együttese adja, mely tökéletesen kiegészíti a jól átsütött lazacszeleteket. Egy ilyen étektől máris úgy érezhetjük, hogy királyi bánásmódban van részünk.
Egy másik szembetűnő finomság a séfverseny étlapjáról: csirkemell részeges körtével. A borban párolt körte kétség kívül dekoratív megjelenést kölcsönöz az ételnek – tálalása a város legmenőbb éttermeit idézi, pedig a versenyző csak saját otthonában grillezett.
Úgy látszik, "CSABIG" szereti lenyűgözni a könnyed eleganciára vágyó receptvadászokat.
Ha neked is ínyedre van a két ízléses összeállítás, szavazz a séfre itt.