Hogyan válasszuk ki a nekünk való grillt?

Grillezni márpedig mindenki szeret. Nem mindegy azonban, milyen grillsütőn! Ahhoz, hogy megtaláljuk az igényeinknek megfelelő grillsütőt, érdemes szakértő segítségét kérni, hogy a kerti sütögetés mindig élmény legyen.


A grillezés szerelmesei számára a grillsütő kiválasztásánál továbbra is a funkcionalitás szerepel az első helyen: könnyű karbantartás, használat, gyors felfűthetőség. A legfrissebb trendek azt mutatják, ma már a grillsütő elegáns megjelenésére is egyre nagyobb az igény, és ennek a SpaTrend által kínált prémium termékek eleget is tesznek.

A hagyományos gázüzemű és grillsütők mellett újdonságnak számít a vaslapon sütés modern grillje az OFYR.

Az OFYR egy funkcionális műalkotás, melynek célja, hogy miközben szépségével gazdagítja a környezetét, meleget ad, és elmélyíti az étkezés szeretetét. Minden OFYR készülék és kiegészítő harmonikusan működik együtt, miközben ugyanazt az egyedi stílust, teljesítményt és tartósságot nyújtják.

Ha a grillezésnek vége, jön a „feketeleves”, a grill tisztítása. Szerencsére mára már ez is gyerekjáték.

A szezonálisan aktuális (tavaszi-őszi) karbantartáson túl egyik grillsütővel sem kell sokat vesződni. A gázgrillekben lévő öntöttvas grillrácsot elegendő sütés után rácstisztító kefével átkefélni, majd beolajozni, míg az OFYR grillt csupán egy nedves ruhával érdemes áttörölni, és ismét lehet rajta sütni.

Címkék: