Hozd előrébb a tavaszt teraszmelegítővel

A szokatlanul enyhe február visszahozta a melengető napsugarat az életünkbe és ezzel együtt a vágyat is a friss, szabad levegő után. Hagyd el te is a négy fal és a fűtés biztonságát és vedd birtokba újra a kerted, teraszod. A teraszmelegítő megadja az ehhez szükséges kellemes hőérzetet!


Ha téged is kicsalogatott a jó idő a ház fogságából, akkor pontosan tudod, hogy az enyhének tűnő hőmérséklet és a napsütés ellenére egy-kettőre átfázol. A természet még csak most ébredezik téli álmából, és időre van szüksége, hogy átmelegedjen. Neked azonban ezt nem kell megvárnod, már most is élvezheted a természetet egy teraszmelegítő segítségével. A gázpalackkal működő, így könnyen hordozható Italkero melegítők percek alatt finom meleget teremtenek három méteres környezetükben. Az Olaszországban tervezett, gyártott teraszmelegítők nem szimpla kültéri hősugárzók, hanem olyan multifunkciós darabok, amelyeket pont a mostani időjárásra terveztek. Az elegáns, hosszúkás alakjuk Francisco Gomez Paz tervezőt dicsérik, aki fontosnak tartotta, hogy a melegítés mellett egy látványos és hasznos kültéri kiegészítőt készítsen. Így az

Italkero melegítők egyszerre töltik be a meleget adó teraszfűtés, a romantikus kerti világítás és a kellemes megjelenésű kerti bútor funkcióját. A dizájn-díjas termékek egy nagyon hasznos könyöklő asztallal is felszerelhetőek, hogy kint tartózkodás idején legyen hova lepakolni a kávét vagy a mobil.

A több színben és formában kapható melegítők nem rejtik el a lángoszlopot, ami a ropogós meleget adja, így az éj leszálltával fényforrásként és hangulatvilágításként is hasznos tagjai lesznek bármilyen terasznak vagy kertnek.

Szeretnéd már most elkezdeni a kerti partik szervezését? Netán a teraszon ülve fogyasztanád a reggeli kávét vagy esti beszélgetéseket tartanád a szabad levegőn? Akkor az Italkero melegítőre számíthatsz abban, hogy melegen tart és meghitt fénnyel vonja be környezetedet. Dobd fel teraszodat ezzel a különleges megjelenésű, hasznos kiegészítővel és sokkal szabadabban élvezheted majd kerted közelségét. Télen, tavasszal és ősszel is segítségedre lesz, hogy ne kelljen bemenekülnöd a házba a hirtelen hidegfront miatt.

Ha szeretnéd élőben is megtekinteni a teraszmelegítőket és személyesen megtapasztani kellemes melegüket, akkor látogass el a SpaTrend Kft. ürömi bemutatótermébe vagy néz ki a február 28. és március 1. között rendezett Konyhakiállításra, ahova a SpaTrend is kitelepül a kültéri kikapcsolódást kínáló termékeivel!