Ideje felkészülni, hiszen közeleg a grillszezon 1.

A tél végének közeledtével az első napsugarak már kikacsintgatnak a felhők közül és ilyenkor mindenki azon fáradozik, hogy újra virágba borulhasson a hátsó kert, hogy tökéletes hangulatban telhessenek a tavaszi kerti partik a család vagy a barátok társaságában. Ezeken az összejöveteleken természetesen nem maradhatnak ki a finom falatok sem a vendéglátásból, mi pedig ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.


Ha most gondolkozol grillsütő vásárlásán, érdemes végiggondolni a lehetőségeket és a hozzád leginkább illő típust választani! Cikksorozatunkban számba vesszük a grillsütők előnyeit és hátrányait, hogy megkönnyíthessük a választásod.

Általában a kisebb méretű gázüzemű grillsütőket egyszerre kevesebb étel elkészítésére találták ki, méretükből fakadóan pedig könnyen tárolhatóak, amikor nincs rájuk szükség. Ha nagyobb felületen szeretnél sütni, mégis csak apró helyed van az elhelyezésre, a Broil King Porta Chef 120 tökéletes választás lehet a számodra! Kis méretéből adódik, hogy könnyen szállítható, így egy családi kempingezés során is élvezhetitek a finom falatokat.

Egyik legfőbb előnye, hogy könnyedén és gyorsan ízletes falatokat varázsolhatunk az ebédlőasztalra, miközben nem kell türelmetlenül várni a faszén felmelegedésére vagy a tűzrakásra. Egyszerű PB palackkal működtethető, ezért igen költséghatékony. Könnyű használni is: hamar begyújtható és a hőfok, valamint a sütési távolság is precízen szabályozható.

Emellett fontos szempont lehet a vásárlás során, hogy a gázüzemű grillsütők használata és takarítása egyaránt egyszerű. Elegáns megjelenésükkel feldobják majd a grillpartit, ráadásul a beépített nagy teljesítményű, rozsdamentes acél égők gondoskodnak arról, hogy ugyanazt az eredményt érjük el az ételek elkészítésekor, mint bármelyik hagyományos barbecue-val.