Kertészkedés helyett grillezéssel pihen Borbás Marcsi télen

Aki egész nyáron át élvezhette a kerti munkálatokat, a kint lét örömeit és a kertben termett finomságokat, az mit csináljon a tél beálltával? Ha nem szeretnél a leghidegebb évszakban sem a négy fal közé szorulni, fogadd meg Borbás Marcsi tanácsát és grillezz a szabadban!Amikor már unod a négy falat és ki, a szabadba vágysz a friss levegőre, a csípős hidegre és az álmodó természetre, akkor a grillezés egy remek lehetőség. A forró grill mellett állva kiélvezheted a meleget, miközben kiélheted kreativitásodat és finom ételeket készíthetsz.

Ha nincs kerted, egy terasz vagy egy erkély is tökéletes helyszín lehet arra, hogy egy kicsit kilépj a megszokott mindennapokból és akár a családdal együtt süss. A grillezés remek program a kicsikkel és nagyokkal is, ami összehozza a társaságot, mindenkinek ad egy kis elfoglaltságot és jó munka eredménye itt egészen kézzel fogható.

Kövesd hát Borbás Marcsi példáját és szervezz programot otthon, amihez felhasználhatod az ősz összes finomságát is. A videóból például egy töltött tök receptjét lesheted el.