Kikapcsolódás a teraszon egész évben tökéletes kényelemben

A borongós, téli időjárást magunk mögött hagyva ismét eszünkbe jut, hogy a tavasszal még oly kellemes napsugarak elől nyáron már szívesen elbújnánk. Féltjük a naptól kerti bútorainkat is, pedig minderre van megoldás!


A SpaTrend kínálatában nemrég debütáló Renson árnyékolók lehetővé teszik, hogy télen-nyáron élvezhessük otthonunk teraszának nyugalmát.

A lenyűgöző technológiájú, egyedi kialakítású Renson árnyékolók speciális, extrudált alumínium lamellái távirányítással forgathatók, biztosítva a kívánt szellőzést, és árnyékolást. Védelmet nyújtanak a napsugarak, az eső és a szél ellen, hogy minden pillanatot komfortosan, a legnagyobb kényelemben élvezhessünk. Az egyedi vízelvezető rendszernek köszönhetően nincs többé beázás, a zárt állásban a lamellák teljesen vízzáróak, az esővíz az oszlopokon keresztül jut a csatornába.

Az innovációs teraszmodul vízszintesen elforgatható alumínium tetőlamelláival és oldalárnyékolói segítségével igényünk szerint szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét. A profilok esztétikus összeillesztése, az elektromos kábelek praktikus, szabad szem elől való elrejtése, valamint az oszlopok padlón való rögzítése igényes megoldású.

A kompakt rendszer magába foglalja az alumíniumvázba tökéletesen elrejthető oldalárnyékoló síneket, az elektromos hálózatot, illetve az egyedi kiegészítő elemeket (LED világítás, hangszórók, fűtőtest).

Az árnyékoló jó megoldást jelenthet, ha érzékenyek vagyunk a napfényre, ám a tökéletes kényelmet nyújtó, minőségi Jati & Kebon kerti garnitúránkat nem szükséges az árnyékba elbújtatni, hiszen párnái rendkívüli módon ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben.

Míg a hátlapja stabilitást és erőt nyújt, szemből a párnák könnyedséget sugároznak. Kifejezetten modern megjelenés, ami leleményes megoldásokkal teljesedett ki igazi remekművé.  Játék a méretekkel, arányokkal. A talapzat robosztus, míg a párnázat puhának hat, a háttámlák pedig légiesek, vékonyak. Szinte hiányzik a képről a nagy, vidám társaság, hiszen a párnázatlan sarkon hagytak helyet bőven poharaknak. Ez az ötletesség, a pikantéria a gyártó Jati & Kebonnak kifejezetten sajátja. A vevők igényeinek kiszolgálását nemcsak a minőségben látják, de komolyan veszik a változatosság követelményét is, így nem tették le voksukat egyetlen alapanyagfajta mellett. A képen látható Bari szett porszórással fedett, hófehér alumínium vázon nyugszik, a párnázata vízlepergető, így időjárástól függetlenül élvezhetjük a magas minőségű anyagot.

Ha szeretne Ön is rátalálni a kertje stílusához illeszkedő kerti bútorra és árnyékolóra, látogasson el május 3-12 között a SpaTrend Expóra, ahol széles termékkínálattal, és szakértő segítséggel várja Önt a SpaTrend csapata.