Ne hagyja, hogy a hirtelen lehűlések tönkre tegyék a kerti partit!

Az időjárás egyre szeszélyesebb, a nyári meleget hirtelen jött lehűlések késő őszi hidegekké változtatják. Ha nem szeretné, hogy az ön vendégei is vacogva gyűljenek a grill köré, készüljön időben!


Bármilyen meleget is ad egy grill, nem optimális ha a vendégsereglet a sülő ételek hőjénél szeretne melegedni. Oldja meg a problémát egy látványos megoldással: teraszmelegítővel!

Ezek a modern készülékek még bekapcsolás nélkül is csinos kiegészítői bármilyen kertnek vagy terasznak, de az igazi varázslat akkor kezdődik, ha bekapcsolja őket.

A hosszúkás kiképzésű Dolce Vita melegítő három méteres sugarú körben ontja kellemes melegét, és egy-kettőre felpezsdíti a légkört. Távolról is irányítható, több fokozat között kapcsolható és a melegen túl, igéző látvánnyal is szolgál. A meleget adó lángoszlopot nem rejtették a gép belsejébe, egy üvegfallal jól láthatóvá, de biztonságossá tették, hogy a tűz ősi elemét is megidézzék.

A melegítő köré gyűlt emberek kényelméről egy rakodófelület is gondoskodik, hogy legyen hova letenni a poharakat és a vendégváró falatokat.