Minőségi napernyő kedvező áron

Az árnyékoló ma már szinte elengedhetetlen eleme a kertnek és a terasznak. Ha sokáig és zavartalanul szeretnéd használni a napernyőd vagy napvitorlád, akkor a vásárlás során a kerti bútorokhoz hasonló kritériumoknak megfelelő darabot válassz! Melyek ezek?


Megjelenés

A minőségi napernyők tartós használati tárgyak, amelyeknél érdemes klasszikus vonalvezetésű vagy megunhatatlan formavilággal rendelkező választani, hogy ne menjen ki a divatból. A Jardinico árnyékolóinak jól ismert vonalvezetése és visszafogott színvilága letisztult állandósságot képvisel majd kertedben. A SunShade sorozatba tartozó Roma napernyő 3x3 méteres, négyzet formája oldalkaros kialakítása révén nagy árnyékfelületet ad nap minden percében!

Anyaghasználat

A minőségi anyagok használata nemcsak a napernyő megjelenését, tapintását és használatát könnyíti meg, de a tartósságnak is záloga. A SunShade a Jardinico basic, tehát kedvező árú szériája, amely nem alkuszik minőség kérdésében. A porszórt alumínium váz tartós, nem rozsdásodik, a talpazata masszív gránit, ami helyén tarja az ernyőt nagyobb (29 km/h) szélben, de kerekekkel van felszerelve, hogy a teraszon belül könnyű legyen mozgatni. Végül, de koránt sem utolsó sorban a vászon 100% poliészter anyaga vízlepergető, így a záporok sem okoznak fejtörést a Romának! Sőt, az UV sugarak sem roncsolják vagy fakítják a vásznat, ezért biztos lehetsz benne, hogy nyár véget értével is legjobb formájában tündököl majd az árnyékoló!

Konstrukció

Felépítése a maximális kihasználást teszi lehetővé, könnyű kezelhetősséggel kombinálva. Ennek köszönhetően sokféleképpen használható, de mégsem bonyolult a felállítása, mozgatása vagy összecsukása! A vászon fel-le mozgatása segít, hogy lekövesd a Nap útját és külteredet mindig árnyékban tudd a pihenéshez! A 3 méteres napernyő oldalkaros kialakítású, tehát nem középen húzódik a tartóoszlop, ezért teljes mértékig ki tudod használni az árnyékot! Nem kell kerülgetni a lábat, de ha mégis meg kellene mozdítanod az árnyékolót, akkor a kerekeken guruló talp segít gyorsan megoldani a problémát!

Kényelem

A megjelenés, anyag és konstrukció együttesen határozza meg, hogy mennyire örömteli vagyis kényelmes a napernyőt. Itt nem a puha párnák döntenek, hanem az, hogy minden helyzetben megkönnyíti-e a kültéri pihenésedet az árnyékoló vagy inkább plusz stresszforrásként szolgál?! A Roma könnyen mozgatható, egyszerűen karbantartható, ellenálló és elegáns napernyője minden kritériumot kipipál, amit egy szerethető, luxus árnyékoló felé csak támaszthatunk. És ami még jobb, mindezt a kedvezőbb áron!

Látogass el a GardenTrend oldalára vagy nézd meg személyesen a Jardinico árnyékolóját, hogy kipróbálhasd a luxus fényvédelmet!