Nemzetközi Grillnap és Vásár nyílik Budapesttől nem messze

Szinte mindenki rajong a grillen készült finomságokért, és a nagyobb teraszok, kertek tulajdonosai alig várják a kellemes, meleg nyári estéket, amikor megvendégelhetik szeretteiket, barátaikat az általuk készített finom falatokkal. Nem mindegy azonban, hogy milyen grillsütőn, és hogyan készítjük el ezeket a finomságokat!


Ebben nyújt majd segítséget a grillezés rajongóinak egy igazán különleges esemény Budapesttől csupán 5 percre, Ürömön, a SpaTrend Nemzetközi Grillnap és Vásár, mely június 1-jén egész nap várja majd a látogatókat.

Hogy miért olyan különleges a Nemzetközi Grillnap?

Mert egész nap a SpaTrend vendége lesz Peter Zeitler grill világbajnok, a kanadai Broil King grillsütők sztárséfje, és a vendégek első kézből, tőle leshetik el a grillezés igazi mesterfogásait. Megtudhatják, hogyan érdemes előkészíteni grillezés előtt a húsokat és köreteket, hasznos tippeket kaphatnak a tökéletes steak, hamburger, vagy halételek készítéséről. A grillkiegészítők használatába is betekintést nyerhetnek, és valóban a legjobb, nemzetközileg is elismert grillséftől tanulhatnak.

Ha Ön még csak most gondolkozik grillsütő vásárlásán, ez lesz a legjobb alkalom arra, hogy felelős döntést hozzon arról, melyik az Ön számára legmegfelelőbb modell Megtudhatja, hogyan készítse elő a faszenet, hogyan tisztítsa meg a gázgrillt, vagy mire jó a füstölő berendezés. A SpaTrendnél szerzett tudásával a nap végén sikeresen választja majd ki álmai grillsütőjét!

Ha már van grillsütője, akkor is érdemes lesz ellátogatnia a Nemzetközi Grillnapra, mert tökéletesítheti grillételeit, hasznos grillkiegészítőkkel bővítheti készleteit, és akár egy új grillsütővel is kiegészítheti majd kültéri konyháját.

Mivel a grilloktatáson a résztvevők száma korlátozott, így  érkezési szándékát ide kattintva jelezheti a SpaTrend lelkes csapatának.