Pihend ki a hetet a pihe puha kültéri kanapédon

A nyári forró estéken nincs jobb dolog mint egy hűsítő itallal a kényelmes kültéri kanapén elnyúlni, és hosszú beszélgetések után, a tücskök ciripelésétől elálmosodva álomra hajtani a fejünket.


A kültéri életmód szerelmesein a SpaTrend kínálatában mindent megtalálnak, amire a tökéletes kerti kikapcsolódáshoz csak szükségük lehet. A SpaTrend bemutatótermeiben masszázsmedencék széles kínálata várja a látogatókat, a pehelykönnyű, és egyszerűen telepíthető Softub jakuzziktól, az legmodernebb, többszemélyes amerikai Hot Spring masszázsmedencékig rengeteg típus megtalálható a választékban.

A jakuzzik mellett prémium kategóriás Broil King, Kamado Chef és Ofyr grillsütők és grillkiegészítők, füstölő berendezések színes skálája, valamint a Jati & Kebon minimalista stílusú és az Ethos klasszikus kerti bútorai, árnyékolók, szaunák és gőzkabinok sokasága várja a vásárlókat a bemutatótermekben.

A SpaTrend a prémium minőség elkötelezett híve, és az ügyfelek igényeinek kiszolgálása érdekében kizárólag olyan termékekkel szélesíti termékpalettáját, mely megfelel a cég által támasztott magas elvárásoknak. A prémium kerti bútorokhoz illeszkedő, kiváló minőségű JAB textil párnákkal bővült a SpaTrend kínálata, melyek a kényelmes és funkcionális kerti bútorokat kiegészítve hozzájárulnak a tökéletes kerti kikapcsolódáshoz. Keresse a JAB párnákat a SpaTrend bemutatótermeiben!