Vezeték nélküli okos húshőmérő

Az egyre okosodó konyhai eszközök a grillezés területét is rohammal vették be. Nemcsak a grillek lesznek egyre kifinomultabbak, de az eszközök is okosodnak. Ékes példája ennek a Meater maghőmérő, ami Bluetooth kapcsolatával már méterekről megmondja neked, hogy miként áll a sülő étel.


A Meater az első igazán vezeték nélküli okos húshőmérő, amit kényelmes használat, okos kialakítás és tartós alapanyagok jellemeznek. A maghőmérőt helyezd be a kívánt húsba, és az egy alkalmazás segítségével valós idejű adatokat nyújt, hogy pontosan követhesd a sülés folyamatát.

A 3-10 méteres hatótávolságról is precíz és megbízható hőmérőnek létezik egy Plus változata is, ami akár 50 méteres zónát is lefed. Ha tehát nem akarsz a lassan és sokáig sülő húsok mellett szobrozni órákat vagy kiküszöbölnéd a gyakori fedélemelgetést és húsvizsgálást, akkor a Meater nagy segítségedre lesz.

Az alkalmazással a virtuális térbe helyezheted a hús nyomon követését, így garantáltan nem zavarod a grillezés folyamatát. Ráadásul azt is pontosan tudni fogod, hogy milyen a hús belső hőmérséklete és mennyi idő kell még amíg eléri a tökéletes állapotot. Az eszköz használata rendkívül egyszerű, tisztítása gyors és nem kell vezetékekkel bajlódnod, ha használni szeretnéd. Egy feltöltéssel 24 órát bír a szerkezet, tehát mindig számíthatsz rá és hasznos tanácsaira, amelyeket az alkalmazásban találsz.

A Meater segít, hogy minden grillezés garantált siker legyen és többé ne kelljen azon gondolkodnod, hogy vajon elkészült-e már az étel vagy még kell neki pár perc!