Prémium Broil King Baron grillek 20%-kal olcsóbban egész januárban

Lassan túl vagyunk a tél legsötétebb, leghidegebb napjain és mindenki kollektíven elkezdte várni a tavaszt. Az első enyhébb, napsütéses hétvégét természetesen egy jó hangulatú grillezéssel érdemes megünnepelni. Egy vadonat új Broil King Baron grillel pedig még különlegesebbé varázsolhatod a tavaszváró bulit, melyhez most 20%-kal olcsóbban juthatsz hozzá.


A Broil King Baron gázgrillek a legbaróbb grillek a piacon, kinézetük pedig annyira férfias és vagány, hogy még Batman is ezeket a készülékeket választaná. A (rossz) szóvicceket félretéve a Broil King Baron grillek valóban kiemelkedő minőségű és teljesítményű grillek, melyeket most akciós áron vásárolhat meg. De mitől is ilyen jók ezek a gázgrillek? Soroljuk!

  • Kiváló minőség: a Broil King kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használja grillkészülékei gyártásához: a sütőtértől kezdve a rostélyokon át egészen a görgős kerekekig minden a páratlan minőségű anyagokból készül

  • Innovatív technológiák: A Broil King híres haladó gondolkodásmódjáról és fejlesztéseiről, melyek révén a grillezés minden alkalommal nagyszerű élmény lesz, az elkészített ételek, pedig mindig ugyanolyan kiválóan sikerülnek. Ilyen innovációk a Flav-R-Wave™ hőelosztó rendszer vagy a Dual-Tube™ csőégők.

  • Megfelelő méret: a Baron grillek több méretben kerülnek forgalomba, így Ön könnyedén kiválaszthatja az igényeinek megfelelő méretet. Csak kettesben szokott grillezni? Esetleg az egész családot vagy a baráti társaságot is el szeretné látni? Válassza ki a megfelelő nagyságú grillt a Baron 340, 440, 490 vagy 590 modellek közül!

  • Sokoldalúság: a Baron grilljéhez rengeteg ötletes és praktikus Broil King kiegészítőt vásárolhat, melyek segítségével sokszínűen és változatosan készíthet el újabbnál újabb fogásokat. Ilyen kiegészítő például a füstölő doboz, az oldalas és csirkeszárny állvány vagy a grill wok.

  • Praktikus kialakítás: a Baron grilleken egyértelműen látszik, hogy olyan emberek tervezték, akik maguk is szenvedélyesen rajonganak a grillezésért. Nem találunk rajta egyetlen olyan részletet sem, mely ne praktikusan, ésszerűen lenne kialakítva. Gondolunk itt az oldalsó polcokra, a tároló szekrényre, a fedélre vagy a hőszabályzógombokra. Jelentéktelen dolgoknak tűnnek, ezek, mégis ezektől az apróságtól lesz egy grill igazán nagyszerű.

Ön is kedvet kapott egy tavaszváró grillezéshez? Várjuk együtt a tavaszt! Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb Broil King Baron gázgrillt és vásárolja meg 20%-kal kedvezőbb áron.